BLACK AND WHITE

IMG_5217
IMG_5218
IMG_5219

 

Byxor Provrummet.se // Tjock polotröja Gina Tricot // Jacka från H&M // Väska Zara // Skor Zara 

Såhär såg jag ut sista dagen i Köpenhamn. Jag bytta om 2 gånger under den dagen hehe, iallafall jackan. Hade på mig min nya jacka från Modekungen.se tidigare men sedan hittade jag denna going från H&M och bestämde mig helt enkelt för att byta där och då. Är helt kär i den! Den är både super skön, mysig och snygg <3 H&M har verkligen stepped up their game!

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan dra till jobbet. Puss see ya soon <3

6 reaktioner på “BLACK AND WHITE”

 • Petra skriver:

  Hej,
  Ska bjuda min dotter på Flashdance när den kommer till Göteborg och innan tänkte vi gå och äta på någon mysig restaurang. Eftersom du är matintresserad och även känner till Gbg en del så kanske du har ett bra förslag på en riktigt mysig restaurang?
  Vänligen
  Petra

  • biancaingrosso skriver:

   Åh va kul!! Jag skulle defintivt rekommendera MadeInChina eller Taverna Averna 🙂 De ligger precis bredvid varandra och det är super gott och super mysigt på båda ställerna. Made In China har mer kinesiska smaker som man kanske försåt haha och där beställer man olika rätter och delar på, otroliga smaker och mycket billigt. Taverna Averna serverar italiensk mat och enligt min pojkvän ska det vara sjukt gott där och väldigt mysig miljö även där. Så de ställerna skulle jag varmt rekommendera 🙂

   Puss&KRam

 • Katja skriver:

  Snygg! Är den liten i storlek,vilken storlek har du på denna?
  Mvh Kat

 • Linda skriver:

  Hej Bianca!
  Din pappas nya fru är så sjukt snygg och verkar vara väldigt duktig på inredning, kläder och matlagning.
  Har ni två bra kontakt?
  Hon verkar vara en jordnära person.
  Linda

  • biancaingrosso skriver:

   Hej Linda. Jamen visst är hon vacker! Hon är väldigt bra på inredning, kläder och matlagning faktiskt 🙂 Vi träffas inte så ofta då de bor på Mallorca men vi har absolut bra kontakt. Hon är en väldigt öppen person som jag iallafall känner att jag kan prata om allt med, så det är otroligt skönt :9
   Puss&KRam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *