VALENTINES DINNER <3

IMG_5171
IMG_5168
IMG_5165

IMG_5172
På Alla Hjärtans Dag hade Phillipe inte bara överraskat mig med en resa till Köpenhamn där han bokat hotell utan också bokat lunch och middags restauranger under dagen. Så grym min kille hehe <3 Vi åt på en jätte mysig restaurang som tyvärr inte minns namnet på. Vi tog in lite olika rätter och delade på men mina favoriter var dessa 2 vegetariska förrätter. Grillad aubergine och grym hummos och en super smarrig risotto, riktigt mums. De andra rätterna var kötträtter men de fall tyvärr inte mig riktigt i smaken. Men mysigt var det. Min första alla hjärtans dag jag firade med någon jag är kär i. Sjukt! Snart har vi varit tillsammans i 1 år!!! Så fort tiden har gått!!

Kärlek till er alla! Puss på er tills vidare <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *