PACKED AND READY FOR NEW ADVENTURES

 

IMG_5130


IMG_7831

 

 

Färdigpackade och redo att åka tillbaka till Göteborg efter 2 mysiga dagar i Köpenhamn <3 

Och DÄR var mina bilder från Köpenhamn över hehe. Ska visa er vad jag köpte i Köpenhamn också. Kanske kul för er att se 🙂 Som ni kan se på första bilden så packade jag med mig liiiite mer än vad Phillipe gjorde… Jag hade hela 2 väskor för 2 dagar haha!

Btw! Har ni märkt att det blivit lite förändring vad gäller utseendet på bloggen?? Gillar detta mycket mer! Vad tycker ni?? Min header kommer tillbaka strax tillbaka 🙂

Nu ska jag förbi Taverno Brillo för att köpa med mig take away hem till mig och mamma. Hon ligger hemma och är sjuk och orkar inte laga mat för då blir middagen serverad alldeles för sent så jag köper med mig färdigt istället haha.

Hörs senare. Puss <3

4 reaktioner på “PACKED AND READY FOR NEW ADVENTURES”

 • jenny skriver:

  bianca! hotellet såg så himla fint ut, har du inte fler bilder på det? kanske göra ett inlägg om det? vi ska till köpenhamn om fyra veckor och letar för tillfället hotell. hade varit supersnällt av dig! 🙂 kramar!

 • Emelie skriver:

  Jättefin blogg Bianca!!

 • Emelie skriver:

  Hahah men då, jag skrev ju mycket längre, men det kom inte med 🙁 Får la skriva igen då!! 😀

  Tänkte bara höra hur det är med lista till cafet. Jag fyller 19 i år, och det är väl 10 årsgräns på Café Opera? Då kan du inte skriva upp mig och mina kompisar på listan va??
  Du är (eller verkar, I don’t know you) så himla himla underbar och mysig, och dina klääääder och sin stiiiiiil <3<3<3 Och jag har sagt det förut men säger det igen, VAD vi verkar lika!!! Du är grym :* Din blogg är superbra, älskar att du alltid skriver dina åsikter, är personlig, visar vad du tycker är fint/roligt/gott osv. Jätteduktig är du!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *