MEGA FRUKOST

IMG_5270
IMG_5277
IMG_5274
IMG_5271

Mega frukost jag och Phillipe gjorde förra veckan jag var där. Riktigt smaskens var det <3

Som många andra är jag en riiiiktig frukost älskare! Sitter gärna i flera timmar och småäter innan dagen börjar. Jag och Phillipe vaknade senare än vanligt en dag när jag var i Göteborg förra veckan och bestämde oss för att göra en sån där super god och super stor brunch till oss. Och satan i gatan vad gott det var!! Av allt detta goda måste jag nog ändå säga att hallonkräm min mjölk var det jag njöt mest av. Det är bland det bästa jag vet att hälla upp en skål hallonkräm med iskall mjölk till! Speciellt på bakfyllan, då är det enda jag begär, att kylen är full med hallonkräm och mjölk! Och jag har fått Phillipe att dela denna kärlek för hallonkräm nu också haha! Måste också få med att jag och Phillipe är MÄSTARE på äggröra 🙂 Vi borde öppna ett cafe…!

Idag är jag ledig från jobbet i butiken men ska ändå dra mig till mammas andra butik och jobba lite där. Vem vet, jag kanske känner att jag hör hemma där bättre…?!

Hörs senare. Puss <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *