BLOGGANDE FAMILJEN

 

IMG_8040
IMG_8041
IMG_8042
IMG_8043

En bloggande mor och bloggande dotter sitter hemma och bloggar för fullt här hemma 

Tänkte hoppa in och säga heeej innan jag och mamma drar in till stan för ett möte och sedan vidare till butiken. Vi sitter just nu båda och bloggar vid köksbänken. Kul faktiskt att mamma också bloggar så man har någon att bolla idéer och frågor med. Hon är ju den enda faktiskt i min omgivning som delar intresset med blogg och foto. Ingen av mina vänner bryr sig för 5 öre om min blogg vilket är skönt men kan också vara lite jobbigt ibland. Det är därför det inte blir så många outift inlägg här på bloggen tyvärr, just för att ingen orkar ta sig tiden att hjälpa mig med att fota hehe, eller gå på roliga bloggevent för det fnns ingen jag delar just det intresset med. Är lite sådär små avundsjuk på bloggare som känner varandra och umgås. Går på roliga event ihop, hjälper varandra att fota och ge varandra inspiration. Men då är det skönt att jag kan snacka med mamma om allt detta och be henne fota mig ibland, även om hon kanske inte är den bästa fotografen….

Nej nu måste jag rasta Marqy innan vi ska åka. Puss på er <3

 

10 reaktioner på “BLOGGANDE FAMILJEN”

 • Emelie skriver:

  Mer bilder på dig och dina outfits! Du är en inspirationskälla och så otroligt vacker som människa!

 • E skriver:

  Var är din topp på denna bilden ifrån? Tacksam för svar! 🙂

 • Therese skriver:

  Hej :-)jag tycker du ska va stolt över din blogg, följer både din o Pernillas blogg är som ett gift måste gå in varje dag o kolla även om ja inte alltid kommentera.Synd att ingen kan ta fler foto på dig för du är verkligen naturligt vacker:-)puss o Kram

 • Julia skriver:

  Alltså hur ser du uuuuuuuuuut….. så vacker

 • Alice skriver:

  Hej! Jag måste bara droppa en kommentar och säga hur grym du är! Du verkar som en helt fantastisk person och du inspirerar mig varje dag med dina glada och energiska inlägg. Det märks att du lägger ner mycket tid på varje inlägg och jag hoppas du fortsätter att blogga ett bra tag framöver! 🙂
  Ta hand om dig och tack för en grym blogg!
  Kram!

 • Lexie skriver:

  Kan du snälla visa vad för smink du använder behöver köpa nytt och du sminkar dig otroligt fint!

 • Johanna skriver:

  hejsa Bianca!

  Men dom får väl ändå ställa upp. 😛 skönt att ni har varandra! Jag läser era båda bloggar varje dag när nya inlägg kommer upp! 🙂
  Hoppas du har en fin kväll! 🙂

  Och förresten, jag röstade dig och din blogg på finest!! Hejja dig! 🙂

  Kram Johanna

 • sara skriver:

  heej:)!

  Jag har också blogg & bloggar lite då & då:)! Förstår dig med att inte ha vänner som är intresserade, & svårt att få till outfitsbilder! Jag har min pojkvän som kan hjälpa mig ibland! Men inga vänner som skulle direkt takort!
  De är bra att du har din mamma :)! Kul & bolla idéer med någon när man inte riktigt vet vad man ska blogga om eller linande:)!
  Din blogg ger mig inspiration ! Alltid lika kul att läsa din:)!
  Harebra:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *