A DAY IN THE CITY

IMG_5240
IMG_5242
IMG_5229

Vi bytte Phillipes jacka som han fick ifrån mig i julklapp från Acne. Den var tyvärr för stor och passade inte riktigt hans kropp så vi hittade en riktigt mega dunder snygg jacka som vi bytte till 🙂

IMG_5230

Jag hittade min kusin Tims märke ThymForGinger inne i en butik. Asså HUR snygga är inte dessa Ipad fodral!!!

IMG_7861

Jag blev helt KÄR i denna Balenciaga väska som jag hittade inne på NK i Göteborg. Den SKA bli min inom en snar framtid <3

IMG_7862

Och även dessa Valentino shoes! Jag är helt såld på allt Valentino har att erbjuda just nu!

Dagen efter vi kom hem ifrån Köpenhamn så drog vi direkt in till stan för att kolla butiker. Hur kommer det säg att det är det enda man kan göra när man har en dag utan planer. Vi är verkligen helt fantasilösa jag och Phillipe ibland haha. Men gick hem med lite gott från Zara (såklart) och Phillipe en nya jacka som sagt från Acne. Balenciaga väskan ska jag definitivt köpa snart!! Jag har aldrig köpt en riktigt dyr och fin väska då jag tycker det är alldeles för mycket stålar på en grej. Jag lägger hellre ner pengar på mer grejer då. Men denna väska blev jag så kär i så kan nog inte låta bli…

Nu är jag och mamma hemma igen och har precis slagit ner oss i soffan och ska njuta av hallonsorbet. Det blir vår middag ikväll, smaskens.

Hörs imorgon vänner!

Ps. Måste passa på att tacka för alla fina kommentarer jag får från er dagligen. Det är verkligen NI och era kommentarer som gör att det blir så himla mycket roligare att blogga och jag blir bara mer och mer inspirerad att ge er bättre och roligare blogginlägg <3

Puss och godnatt!

 

5 reaktioner på “A DAY IN THE CITY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *