THE PERFECT MORNING

IMG_5352
IMG_5355
IMG_5361
IMG_5366
IMG_5369
IMG_5370
IMG_5372

 

Perfekt sätt att starta dagen på <3

Godmorgon på er! Gårdagens morgon började med en lång powerwalk som mamma även hakade på och sedan slank jag rätt ner i bubbelpoolen. Det var heeelt underbart. Solen sken starkt på en klarblå himmel och det bara rusade energi och glädje i hela kroppen på mig. Vi lever ju utan sol i månader här i  Sverige så jag blir verkligen som ett barn på julafton när solen väl kommer fram. Jag blir så peppad på precis ALLT då! Vill träna, jobba, klä mig snyggt, blogga, äta, bada, springa… amen allt! Tänk om vi bara kunde flytta Sverige till typ Australien haha, då hade vi haft sol året om 🙂

Nu ska jag duscha och klä på mig. Idag blir en jobb i båda mammas butiker. Först ut är MiNilla för att sedan dra till Mood Gallerian! Hörs senare. Puss <3

 

1 reaktion på “THE PERFECT MORNING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *