THE PERFECT JACKET

IMG_5333
IMG_5336
IMG_5334

 

Haha sorry för sista bilden, var bara tvungen 😉

Haha bad mamma fota mig igår och var bara tvungen att göra den sista posen. Benjamin stod och klagade på att jag posar för mycket när jag ler, så då tänkte jag visa honom hur de flesta andra bloggare posar när dem ska fotas. Själv tycker jag att le är det mest naturliga sättet att ”posa” till på en bild och det känns mest jag. Men om ni läser många andra bloggar så brukar de oftast se ut som på sista bilden. Skitsnyggt på dem men passar inte alls in på mig tyvärr. Jag är ju ingen modell liksom, även om jag så gärna skulle vilja haha.

Men iallfall, inte riktigt det jag skulle prata om. Det vi skulle prata om är hur snygg denna pälsjacka är som jag fick av min pojkvän!!! Nämde det i tidigare inlägg men tänkte ”why not more” hehe. Den finns att köpa på Tessie men vet inte om den är slut är fortfarande finns kvar. He knows me well my dear boyfriend <3

Ses snart <3

3 reaktioner på “THE PERFECT JACKET”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *