DANIEL WELLINGTON

 

IMG_7818
0507DW_1_BST

 

Min grymt snygga klocka från Daniel Wellington 

Hörni!! Ni har väl inte glömt att ni fortfarande har 15 procent på alla klockor hos Daniel Wellington va?!?! Ni skriver bara in rabatt koden ”BIANCA” så får ni 15 % rabatt på det ni köper hos dem. Jag beställde min klocka för ca 2 veckor sedan och är så jädrans nöjd. Jag absolut älskar den och använder den varje dag. Har även fått sååå många frågor på stan om var min klocka kommer ifrån så kul att kunna ge även dem rabatt med min rabatt kod haha!

Gå in och se om ni hittar något fint till er själva eller varför inte en present?! De har väldigt snygga klockor som passar bra till sommaren så de skulle jag varmt rekommendera eller varför inte beställa den jag själv valde 🙂 Ni hittar deras sida HÄR 

PUSS<3

1 reaktion på “DANIEL WELLINGTON”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *