@ TURES

IMG_5280
IMG_5279
IMG_5287

 

Lunch på Tures med Siri & Benjamin förra veckan

Förra veckan så mötte jag upp Siri och Benjamin för en lunch på Tures. Ett väldigt soft ställe som ligger inne i Sturegallerian. Jag kan inte påstå att det är världens godaste mat och priserna är skyhöga men det är väldigt trevligt att sitta där. Det går förbi massvis med folk både inne i gallerian och ute på gatorna som man ser ut på via ett stoooort skyltfönster. Och jag som älskar att kolla på människor och inspireras älskar liknande restauranger när det gäller plats och utseende mässigt haha. Min hamburgare var tyvärr skit äcklig så den kan jag inte rekommendera men Benjamins pasta var faktiskt god. Vi säger ju alltid att det inte finns en enda restaurang i Stockholm som serverar riktigt bra pasta men denna tyckte jag faktiskt var god. Dock kostar den 225 kr…. kanske en aning dyrt för en pasta. Men det är priserna som gäller runt på Östermalm. Däremot har jag hört att de har bra fiskrätter här. Iallafall, tänkte rekommendera detta lunch/middag ställe (till er som bor utanför stockholm) och vill sätta er på ett soft ställe och äta god husmanskost (inte hamburgaren då).

Står fortfarande i butiken så missar TYVÄRR premiären av Let´s Dance ikväll men får se den när jag kommer hem. Tänk att det var 1 år sedan min lilla Benjamin ställde och dansade skiten ur hela svenska folket och fångade många hjärtan. Jag säger det än en gång, min lillebror är världens talangfullaste kille!!

3 reaktioner på “@ TURES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *