MELODIFESTIVALS MYS

IMG_3070

 

Kvällsmys framför melodifestivalen

Godkväll vänner. Jag sitter just nu i soffan med familjen och avnjuter lite gott att smaska på. Såhär såg det ut förra veckan när vi mös hemma. Jag verkligen Älskar att kolla på melodifestivalen med familjen och tycker att kvällens startfält faktiskt var väldigt bra. Mycket bra låtar vilket är det jag mest lyssnar på. Jag dog för den äldre herrens nummer tro det eller ej haha. Värsta student/midsommarlåten jö, kan nog lätt bli en skön sommarhit. Och hur gullig var inte han btw. Så söt! Vi alla satt och sjöng med som kör här hemma haha.

 Men kvällens, om inte hela Melodifestivalens stora stjärna var/är Måns Zelmerlöv. Han ÄÄÄÄGDE IKVÄLL! Och hans låt!!! HANS LÅT!! Den är SÅ bra!! Den går på repeat här hemma just nu. Melodierna, gitarrslingorna amen hela jävla låten. Sån stor respekt för Måns efter detta. Hans röst är guld, han levererar med ett super snyggt nummer och utan tvekan bästa låten på länge, väldigt länge!! Det är svårt ibland för folk tror jag att höra ifall en låt är bra, just pågrund av att det är så otroligt mycket fördomar kring Melodifestivalen just med schlager hit och dit. Men schlagern har totalt dött ut vid det här laget. Jag menar, kolla Loreen med låten Euphoria, en låt som skrivit svensk historia…  Så om man lyssnar riktigt noga på produktionen och låtskrivandet av låtarna så finns det några riktiga guldkorn! Och ikväll var det absolut Måns! Tänk bort fördomarna om mello och börja lyssna på låtarna och rösta därifrån 🙂

Typ som de flesta ungdomarna i Stockholm. Tyvärr får man en tönt stämpel på sig om man brinner eller ha passion för något. Här ska man tycka ganska milt om allt, man ska inte bry sig för mycket och inte gå för djupt in saker. Jag tillexempel blir så otroligt hånad för att jag älskar melodifestivalen och att jag hellre stannar hemma med familjen en lördag kväll än att gå och supa mig full med vännerna. Men det mina vänner inte förstår är att det är enkel underhållning för mig, jag älskar dans och då att kolla på alla dansare, jag älskar musik och vill höra nya låtar, jag vill helt enkelt inspireras och det är DÅ jag mår som bäst!! När jag blir inspirerad av människor, dansare och framför allt av musik, då kryper det i hela kroppen på mig av glädje! Jag får sådan otrolig energi av det, fruktansvärt mer sådan än att gå ut på krogen, supa mig full och må skit dagen efter. Om jag en dag fick jobba med musik, dans eller underhållning. Då kan dö lycklig 🙂

Min familj är mina bästa vänner och jag älskar att vi alla delar samma stora intresse i just musiken. Jag är väl lite äldre i mitt sätt att tänka och fungera och lite trist bara att mina kompisar  inte fattar det.

Godnatt på er. Hörs mer imorgon 🙂

14 reaktioner på “MELODIFESTIVALS MYS”

 • Tina skriver:

  Låter sunt och det kanske är så att du har ”fel”kompisar då? Man måste få vara och göra som man vill utan att man ska bli dömd av kompisar. Ta vara på dina vänner instället

 • Therese skriver:

  God morgon:-)jag älskar ditt sätt att vara dig själv o d tycker jag att du ska fortsätta vara :-)har själv 2 söner som ä 14 o 19 o dem älskar o ha mys hemma tror att det beror på att vi ä noga med att visa kärlek i familjen precis som ni Kram

 • Carro skriver:

  Jag tycker som du!
  Du verkar vara en aning före dina vänner, och någongång i framtiden kommer dom att förstå att du hade rätt.
  Det kommer en dag för alla (förhoppningsvis) då familjen går före fest!! Stå på dig Kram

 • Anonym skriver:

  Jag känner igen mig så mycket & det känns SÅ skönt att jag inte är ensam. Igår gick jag hem när mina kompisar skulle gå på fest & kollade på mello med min familj & åt massa godis & bara myste. Kände mig så tråkig & ”gammal” men jag älskar min familj & min mamma är också min bästavän & det finns ingen jag tycker om att umgås med mer än henne. Jag tänker inte tvinga mig ut bara för att passa in & tycker inte någon annan ska göra det heller.

 • Anna skriver:

  Det du säger stämmer så mycket in på hur jag känner!! Jag har alltid prioriterat min familj mer än mina vänner och min syster är som min bästis. Så skönt att höra hur du resonerar!! Det finns fler därute som känner och tycker precis som dig! Tummen upp för old souls

 • Malin skriver:

  Du e bra du!
  Men hörru.. sätt igång och sjung nu. Och dansa! In i showsvängen. Säker på att du skulle glänsa 🙂
  Du fixar det!!
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

 • anonym skriver:

  jätte bra och fin skrivet av dig, det är inget fel att titta på melodifestival med familjen, musik är en av de bästa saken som finns i livet

 • A skriver:

  Åh bianca,

  Det är så roligt att läsa din blogg för vi känns så lika på något sett 🙂
  Känner igen mig i mycket du skriver.
  Just om att känna sig ”före” sina vänner och att man får ut mer av hemmakvällar med god energi!
  Det är ju så, vissa föds med gamla själar och kommer aldrig kunna likna sig med människor i ens egna ålder om de inte också har gamla själar såklart 🙂

  Jag tror att du är en av dom och det är en fin gåva!
  Fortsätt att tro på det du gör och när du är inspirerad insperar du andra 🙂 du blommar nu!

  Kram!

 • Alltså Wahlgren-Ingrosso skriver:

  Kära bloggare, eller Bianca, låter gammalt. Hasse Andersson var stor en gång, fråga mamma eller mormor. Detta var en parodi på hans Väjby Ängar och det var ju kul att han fick komma med trots 67 bast. Hade han varit typ 30 o det varit 1980 hade han nog gjort en Herreys. Måns o han sjöng Ängla hund ligger på nätet eller SVT. Årets låtar är en katastrof förutom kanske fem st. Schlager kunskap och klagan hör till detta spektakel.

 • Klara skriver:

  Du ska vara stolt att du är just den DU är. Att du gör det som gör dig lycklig. Bry dig inte om vad alla andra tycker och talar om för dig vad som är rätt och fel. DU, bara DU vet vad som gör dig lycklig och vad du vill uppleva i livet. Jag tycker det är starkt gjort av dig att du är dig själv. Att du inte gör som precis alla andra.

  Kram på dig Bianca! Vet ej om detta hjälpte så mycket, men ville bara skriva detta. Ha en jättefin dag! Många stora kramar.

 • Linnea skriver:

  Skönt att höra att det inte bara är jag som tycker om att sitta hemma fredags kvällar och lördagskvällar med familjen och titta på tv eller lyssna på musik, det är då man mår som bäst 🙂

 • Aurora Aazaoui skriver:

  Nördar är INNE!! det märker man ju dels i modebranschen. Speciellt om man använder glasögon (som jag). De ska vara, tjocka, stoora och markerade. Men det var inte det jag egentligen ville kommentera…
  I alla fall så ska du vara stolt över att du har ett brinnande intresse. Det är ju jättetragiskt för de som går runt i livet och inte bryr sig speciellt om något. Och vad ska de tänka när de tänker tillbaka på sitt liv?!? Jag håller själv på med konst, musik, poesi samt att jag är en RIKTIG bokmal. Under tonåren var jag rädd för att få nörd-stämpeln att jag höll allt tryckt i hemlighet. Sen tack vare att jag gick en konstlinje och dessutom höll på med sång, musik och teater där och träffade määäängder med underbara begåvade människor som släppt sina nörderier helt fria. Det lockade fram mina egna nörderier och det är helt fantastiskt att få vara fri, kreativ och få skapa så mycket jag vill. Det är bara fantasin som sätter hinder.

  You go girl!!

 • Cajsa skriver:

  Asså preaach! Känner så mycket igen mig i det du skriver! Älskar din blogg! Kram

 • Maria P skriver:

  Söta Bianca!
  Du har verkligen en sund inställning till det mesta! Tänk om alla ungdomar kunde tänka lite som dig! Tar du med den inställningen genom livet klarar du allt. Unga tjejer idag borde ha dig som förebild! Har själv en 13-årig dotter och jag ska rekommendera henne att läsa din blogg! Du har en superfin blogg!
  Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *