MADE IN CHINA

IMG_5250
IMG_5244
IMG_5246
IMG_5249
IMG_5251
IMG_5253
IMG_5258
IMG_5256
IMG_5262
IMG_5264

 

Otroligt god middag i Göteborg för ett tag sedan

Made In China, en restaurang att lägga på minnet guys!! Förra veckan när jag var i Göteborg så var jag och Phillipe sugna på att dra till en soft restaurang där det serverade riktigt god mat. Och vi hamnade på Made In China, och herregud vad gott det var!! Detta ställe ska ni definitivt testa om ni är i Göteborg. Deras friterade fisk var heeelt gudomlig och deras chicken wings… MY GOD säger jag bara. Dessutom var det mycket billigare än vad vi trodde. Så ett stort TIPS !! Det blev en mycket mysig kväll som avslutades med film i sängen <3

Btw. Jag vakande 13.00 idag ÅNGEST!! Så nu har jag städat köket och ätit en väääldigt sen brunch. Men ska nog stanna hemma idag och städa lite, känner för en sådan dag idag haha. Sen ska jag nog besöka gymmet ikväll och köra lite intervaller.

Vi hörs senare då 🙂 Puss!

3 reaktioner på “MADE IN CHINA”

 • sandra skriver:

  Hej Bianca! Fina bilder! Vad använder du för mascara, tips på nån? 😀

 • Stina skriver:

  Är från Göteborg och måste bara tipsa om en resturang då du och din familj verkar gilla sånt 😉 Nästa gång du är i Göteborg gå till Manana i Majorna, så otroligt jäkla gott!! Det är en tapas resturang med jättebra utbud på rätter, vattnas i munnen bara jag tänker på det. Det är min absoluta favorit resturang.
  Älskar dina inlägg med tips på ställen att äta förresten, och din blogg för övrigt är så himla kul att läsa!

 • Mathilda skriver:

  Hej! Du är så himla snyyygg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *