FRUKOST IN GBG

IMG_7847

 

 

Godmorgon vänner! Det blev tyvärr en bloggfri dag igår då jag stressade söööönder hela dagen. Är nämligen i Göteborg nu, kom hit igår kväll. Jag vaknade rätt så sent, hade en as skön dag med Benjamin och hans flickvän igår, ni vet när man konstant har skrattanfall i ca 3 timmar. Så ville inte börja packa hehe, sen rann tiden iväg och jag fick stress packa, stress duscha och allt var bara stress helt enkelt. Men skönt att vara här 🙂 Något nytt för denna gång är att Marqy (min hund) är med mig. Jag hittade ingen som kunde ta hand om honom denna helg så fick helt enkelt ta med honom, men det är bara mysigt 🙂

Nu ska vi in till stan och njuta av det fina vädret som Göteborg bjuder på. Hörs senare <3

Btw, GRYMT KUL att ni är så många som kommit med så roliga frågor. Ska sätta mig någon dag och gå igenom alla och ska bli as roligt att svara 🙂

PUSS <3

1 reaktion på “FRUKOST IN GBG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *