THE BEST PART ABOUT ME IS YOU

IMG_8279
IMG_8258
IMG_8256
IMG_8266

 

 

Skön dag på stan med mina favoriter

I förrgår mötte jag upp alla mina syskon för en dag på stan. De överraskade mig på jobbet så efter jag slutat så drog jag direkt och mötte upp dem. Vi gick lite i butiker njöt, åt lunch på nåt kebab ställe där Theo somnade på bordet haha. Sedan fortsatte vi lite i butiker innan vi mötte upp mamma för middag (visar mer bilder senare).  Stackars Theo, han tjatade hela tiden på att han frös och att han var trött men vi trodde inte riktigt honom då vi tyckte det var rätt så varmt ute. Vi trodde mer han bara ville ha våran uppmärksamhet, ni vet när ungar kan klaga och tjata lite för att få lite sympati. Men när vi väl kom hem tog mamma tempen på honom och han hade 39 graders feber stackarn!!

Vet att jag sagt detta tusen gånger tidigare, men jag är så oerhört tacksam att jag och mina syskon har den relationen vi har. Tacksam över huvud taget att jag ens har syskon. De är mina absolut bästa vänner och jag skulle inte vara den jag är idag utan dem. Vi har så extremt roligt tillsammans och verkligen njuter av varandras sällskap! Vi har exakt samma humor och vi berättar verkligen allt för varandra! Och sen att vi stora fick en liten bebis som vi alla tävlar om vem ska få gosa med honom är ju bara en stor jäkla bonus och Theo är det bästa som hänt oss <3  Tycker verkligen det är såå viktigt att ta vara på sin relation med sina syskor! Hur är eran relation med era syskon (om ni har några).

Puss <3

9 reaktioner på “THE BEST PART ABOUT ME IS YOU”

 • Jenny skriver:

  Hej! Min relation till mina syskon är nästan lika bra som du har till dina fina syskon! Jag håller verkligen med om att syskon är det bästa som finns! 😀 i min familj så är jag det lilla sladdbarnet på 18 år med 8, 11 och 12 år till mina andra tre syskon! Älskar mina syskon!

 • Karin skriver:

  Åh, önskar att jag också hade den relationen med mina syskon. Mina syskon har bättre relation med varandra eftersom dom är mer lika varandra. Men den ena försöker bara bossa med mig och den andra har jag bara den relationen att vi mest pratar om allmänna grejer, mer än personliga saker. Jag tycker det är skönare utan dom än med dom faktiskt och blir lite svettig av tanken att jag måste ha det större delen såhär i resten av mitt liv…

 • Linnéa skriver:

  Är så rädd om min bror, även om vi absolut har våra duster så är han absolut en av mina bästa vänner <3 vi bor tyvärr ca 16 mil ifrån varandra numera, men han är så duktig på att göra småsaker som man verkligen uppskattar, till exempel på semmeldagen så swishade han 50 kr till mig och skrev: unna dig en semla idag min kära syster. Tyckte det var så gulligt :))

 • Alexandra skriver:

  Önskar också att jag hade den relationen med mina systrar. Har nämligen tre systrar som är yngre än mig, den ena bor kvar i Sydamerika och de andra två här i Sverige, men deras mamma tycker inte så mycket om mig så det är sällan vi träffas..

 • Johanna skriver:

  Min lillebror har alltid varit en av mina närmasta vänner, vi delar allt och har en riktigt härlig relation. Man inser verkligen hur nära vi är varandra när vi båda kan brista ut i skratt genom bara att titta på varandra för att man där och då i den situationen vet att den andre personen tänkte på exakt samma sak. Så härligt att ha syskon tycker jag!

 • Rebecka skriver:

  Jag har 8 & 12 års skillnad på mig och mina brossor, det är sällan vi hinner träffas eftersom vi är bosatta på olika orter. Men vi ställer alltid upp för varandra och när vi väl ses så är det kaos (så mycket att ta igen). Syskonen betyder allt för mig och de är mina bästa vänner och stöttepelare här i livet. Trots många bråk genom åren hade jag aldrig kunnat tänka mig ett liv utan dem!

 • Louise skriver:

  Kära Bianca! Älskar dina skor och det driver mig till vansinne att jag inte kan hitta vart de är ifrån, så kan du snälla säga vart du har hittat dem! De är verkligen den P E R F E K T A vardagsskon Kraaam <3

 • Anna skriver:

  Hej fina Bianca,

  Åh, vilket härligt inlägg!
  Jag brukar läsa din mammas blogg, och tittar in här hos dig lite då och då (oftast när hon länkar till din blogg…).

  Ni är alla så fina ihop, ni syskon, och det är härligt att se vilka fina och starka band ni tycks ha!

  Jag har en syster som är 4 år äldre än mig, och hon är min allra bästa vän. Det är härligt att ha familj som man står nära, och som man vet finns där även om livet inte alltid är en dans på rosor.

  Varm kram till dig!
  Anna

 • Amanda skriver:

  Önskar som några andra här att jag också hade en sådan fantastisk relation men precis som Karin så blir jag mest stressad, ångestfylld och svettig av att ens behöva umgås med dom tillsammans. Värst är ändå när föräldrarna är med också. Vi är tre syskon på tre år, så man kan tro att vi är rätt så lika och ibland är vi ju det men väldigt ofta så känner jag mig så ensam. Dem två har en jätte bra relation och jag har mer en bra relation till mina föräldrar och det som är absolut det värsta är att jag är yngst, de lyssnar aldrig på mig då och mest så känns det som att de är yngre för att de tycker jag är löjlig när jag inte är med på deras noter. Aja, nu blev det onödigt långt. Men jag önskar verkligen att jag hade en sådan relation med dem som du har med dina syskon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *