ITALIEN DINNER

IMG_3905-910x682

 

Har jag inte världens sötaste mamma <3

IMG_3911-0-910x682
IMG_8273
IMG_3917-0-910x682

 

Efter vår lilla runda på stan så drog vi och mötte upp mamma och gick till en italiensk restaurang jag aldrig ätit på tidigare. Det var förvånansvärt gott där faktiskt! Jag och mama tog varsin Melanzane Parmigiana som var jätte god och de andra åt pasta. Och självklart tog vi in lite pizza som förrätt, det går INTE att äta italienskt utan att inte ta in iallfall minst 1 pizza att dela på haha #pizzaälskare. Skönt sätt att avsluta dagen på 🙂

Nu sitter jag och Phillipe på det kända hamburgar stället The Barn och avnjuter varsin hamburgare. Ska visa er sen, såå gott <3

Puss <3

5 reaktioner på “ITALIEN DINNER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *