GÖTEBORG <3

IMG_5387
IMG_5385
IMG_5388

 

Byxor Topshop // Skor Zara // Jacka Mango // T-shirt H&M // Väska Zara // Hatt från NK (kommer inte ihåg vad märket heter)

God förmiddag på er vänner. Jag sitter just nu på ett fik och avnjuter lite indisk linssoppa till lunch med datorn och Marqy. Är helt besatt av linser, det är sååå gott!!  Phillipe är på jobbet så tänkte passa på att hoppa in och snacka med er 🙂

Igår hade vi en väldigt soft dag på stan. Jag hittade resväskan jag visade er förut från DAY! Jag har försökt beställa den från nätet i evigheter men det har inte funkat av någon konstig anledning. Så när jag såg den inne i en butik här i Göteborg så blev jag helt överlycklig och köpte den!! So happy haha! Hittade också ett par jätte fina skor med fransar, kan visa er senare 🙂

Nej nu ska jag fortsätta njuta av min linssoppa och sen ut på stan igen hade jag tänkt. Phillipe jobbar i 4 timmar till så har god tid att kolla butiker 🙂

Hörs senare PUSS!!

4 reaktioner på “GÖTEBORG <3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *