PIZZA TO SHARE

IMG_5379
IMG_5381
IMG_5373
IMG_5376
IMG_5383

 

Pizza for lunch, to share <3

Vi vaknade pinsamt sent igår… runt 13.00 på dagen så vi åt en vääääldigt sen frukost som man kanske mer ska kalla lunch. Därför när vi var inne i stan så delade vi på en pizza som vår lunch/mellanmål. Denna var hur jäkla god som helst, med pesto och prosciutto på 🙂 Super smarrigt. Om jag gör pizza hemma själv ska jag definitivt ha på det i framtiden. Det är lite svårt att dela pizza med mig dock haha, jag slukar gärna i mig väldigt fort så det gäller att vara snabb när man delar mat med mig haha.

Ni ska se när jag och Benjamin delar på mat… Vi bokstavligen talat slänger oss över bordet efter maten, vi tror alltid att maten ska ta slut på direkten så det är liksom först till kvarn som gäller. Vi har alltid fått höra att det är otroligt stressigt att äta med oss tack vare detta haha. Största rädslan hemma, att maten ska ta slut!!!

See ya soon! Puss! Och JUSTE!! Måste bara säga hur jäkla goa och otrolig fina ni är som lägger er tid på att kommentera underbart fina kommentarer till mig. Ni ärunderbara <3

2 reaktioner på “PIZZA TO SHARE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *