LOOKING FOR A NEW BED…

brimnes-sangstomme-med-forvaring-och-gavel-vit__0351322_PE540627_S4
brimnes-sangstomme-med-forvaring-och-gavel-vit__0351324_PE540629_S4

 

 

Säng från Ikea med bra förvaring

Hörni, nu behöver jag er hjälp igen. För ett tag sedan (ett bra tag sedan) så råkade min säng braka ihop när mamma och jag oss i den  (HAHAH) så just nu ligger madrassen på golvet och jag söker nu efter en ny säng eller sängstomme det kanske kallas?! Jag vill gärna ha en med bra förvaring, som är hög och ljus (helst vit). Jag hittade denna från Ikea och diggar den starkt men tänkte bara extra kolla med er om ni har några andra tips på bra sängar med grym förvaring???

Puss!!!

8 reaktioner på “LOOKING FOR A NEW BED…”

 • emma skriver:

  när kommer svaren på frågestunden? 🙂

 • Madde skriver:

  Jag har själv en Malm svart hög 180 från Ikea. Jättenöjd med den och förvaringen är toppen! Allt från träningskläder till handdukar, sängkläder och annat smått och gott.

 • Madeleine skriver:

  Den är sååå bäst! Jag och fem av mina vänner har den… Alla är nöjda, plus att man kan ha fina tända ljus ovanpå!!

 • Emmeli skriver:

  Hej Bianca!
  Den där var ju fin! Kan tipsa om trademax, de har en del sängar bla den här:

  http://m.trademax.se/mobler/sangar/kontinentalsangar/royal-box-bed-komplett-sangpaket-180-x-200-inkl-sanggavel-p43802

 • Linda skriver:

  hej!

  Jag har den sängen i stl 160 och fullkomligt älskar förvarningen under!!! Bästa sängstommen och grymt hög!

 • Aurora Aazaoui skriver:

  Vi har den sängen och är superbra, då man får plats med så otroligt mycket i lådorna 🙂 även vid sidorna av och att man kan massa fina ljus och prydnader uppe på sänggaveln. Det enda jag kan säga att det är lite kämpigt att komma upp i sängen när man är höggravid och speciellt om man är lika smidig som en SJÖKOSSA (som jag var hahaha).
  Men som sagt är den annars jättebra 🙂

 • Vikki skriver:

  Hej Jag tycker att du ska välja en sängram med ben har haft en sån som du visar dom är inget bra håller dåligt och framförallt så är det bättre med vanliga ben på sängen man kan då fixa med förvaring under sängen i alla fall det finns grymt bra förvaring att ha under sängen ändå det är mitt tips jag kommer aldrig att köpa en sån ram igen som du visade även om den är snygg så är den inget bra det finns andra snygga sängramar som är bättre snyggt är inte alltid bra ha en bra dag kram Viki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *