BEHIND THE SCENES

IMG_5448

 

IMG_5447

 

Internet på mitt jobb verkar inte direkt funka idag. Endast dessa 2 bilder har tagit mig 40 minuter att få upp… Så det får bli dessa under tiden. Två av många bilder som kommer upp senare när jag har bättre nät 🙂

SJag ska snart sluta och då ska jag springa direkt till ett möte sen hem och chilla innan det bär av till CafeOpera ikväll. Någon som känner sig sugen att dansa med mig?? Maila mig då till [email protected] för plats på kvällen lista. Vi har 18årsgräns varje onsdag så ni vet 🙂 Skriv ditt namn + antalet personer du kommer med så fixar jag lista med fri entre till 23.30 ikväll 🙂 Ses där!!

Puss&Kram

 

 

1 reaktion på “BEHIND THE SCENES”

  • Therese skriver:

    Hej söta du:-)vet du möjligen var ja kan köpa dem där byxorna som du pratade om i förra inlägget?finns d någon bra sida på nätet?låter ju som om dem kan göra underverk o vem behöver inte d inför Beachen 2015:-)Kram Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *