CALZEDONIA NEW SHAPING LINE

unnamed
 
unnamed

emanapersito

Som ni kanske vet så har jag varit en trogen kund hos Calzedonia i flera år. Butiken har ju funnits på Mallorca länge innan det kom till Sverige. Så redan för flera år sedan shoppade jag loss där varje sommar när jag var och hälsade på pappa. De har så otroligt snygga bikinis och även mina favvo tights!! Jag har ett par sedan tidigare som suger in hela skiten och lyfter upp röven och sitter som en smäck på!! Använder de som byxor jäkligt ofta så som fest till vardags.

Men NU har de kommit ut med en helt ny slags tights ”New Shaping Line” som jag inte har hört talats om tidigare men som fick mig att tappa hakan lite. Detta är alltså en ny figurformad kollektion som gjort av något som heter ”smart polymidgarn”. Man ska bära de 6 timmar om dagen i 4 månader och resultaten ska vara helt fantastiska. Man får förbättrad blodmikrocirkulation med hela 88 % och en betydande förbättring av elasticitet och jämnhet i huden. Och efter då 6 timmar om dagen i 4 veckor ska man både se och känna fördelarna.

Dessa finns både i svart och denim och både som leggings och korta shortsbyxor och de säljs i alla Calzedonia butiker. Priset är endast 199-259 kr!! Så dessa fick Definitivt följa med mig hem igår då jag älskar allt som är figurformad och som gärna ger röven det där extra lyftet den ofta behöver efter en kall vinter i soffan framför tv som resulterar till lite lite ledsen rumpa haha.

Så nu ska jag varje kväll när jag kommer hem bära och gå runt i dessa, och även till vardags och fest så mycket som möjligt och hoppas på en jämnade hud 🙂

Hörs snart. Puss <3

2 reaktioner på “CALZEDONIA NEW SHAPING LINE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *