DREAM BREAKFAST

IMG_5432
IMG_5440
IMG_5434
IMG_5433
IMG_5439

 

Svingod frukost i Göteborg förra veckan. 

God dag på er! Jag sitter just nu på jobbet och kollar igenom mina bilder och såg dessa jag glömt lägga upp från vår frukost i Göteborg. Herregud vad det vattnas i munnen nu!! Om det är något vi kan (jag & Phillipe) så är det bannemig att göra frukost. Ska köpa med mig gott hem till imorgon bitti så ska det bli en riktigt pampig frukost. Älskar ju att äta frukost som ni vet 🙂

Idag har solen skinit som aldrig förr och jädrans vad varmt vi har det i Stockholm, I LOVE IT!! Var och spelade in en podcast innan jobbet, det handlade om lite allt möjligt men främst om min syn på träning. Så hojtar till när det är uppe så ni får lyssna på det.

Nej nu ska jag jobba vidare. Hörs senare vänner 🙂

Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *