BEHIND THE SCENES PART 2

IMG_5513
IMG_5490
IMG_5493
IMG_5510
IMG_5511
IMG_5504

Lite mer bilder från våran bröllopsfotografering. Och samma sak här, som ni ser, inget jag direkt skulle gifta mig i vad så gäller håruppsättning, smink eller blombuket då det absolut inte är min stil. Men det passade fotograferingen och det blev fint tillslut och det är ju det som räknas. Lite lite tråkigt bara att få möjligheten att göra en bröllopsfotografering och inte känna sig bekväm eller vacker, såg så mycket fram emot att få bli mitt vackraste jag liksom och bara lysa fram mina drag med enkelt utsläppt hår, lite smink och kanske ett diadem eller så. Men inte jag som bestämmer 🙂 Life goes on haha!

Jag hade dock på mig underbart vackra smycken från Weronica Ziemann Jewellery som jag tyckte väldigt mycket om. Ni ser mitt armband + örhänge här. Hon var med på fotografering och vilken underbart vacker kvinna hon var. Ren skönhet och sååå trevlig och snäll. Vi klickade direkt 🙂

Nu ska jag hem till Melina och Jacob där min storebror också är och njuta av mysigt sällskap och god middag 🙂 Hörs imorgon vänner! Då kommer första delen av frågestunden upp!

Puss<3

17 reaktioner på “BEHIND THE SCENES PART 2”

 • Ely skriver:

  Tycker om din blogg och dig så mycket men så himla tråkigt att du är så negativ hela tiden och ska ”dissa” massa restauranger, frisörer, en plåtning du fått äran att göra, känner du inte att dom inte kommer bjuda in dig igen då eftersom du dissar deras stil? Gör dig ju inte till en omtyckt människa att dissa folk och företag här och där… Inte så snällt enligt mig iaf.

 • Hanna skriver:

  Hej! 🙂
  Du kanske redan vet detta, och i så fall ber jag om ursäkt om det är tjatigt. Men, din blogg verkar inte synka på bloglovin? Jag följer dig och det har inte kommit några nya inlägg på väldigt länge där.
  Kram!

 • Irene skriver:

  Gud så vackert!

 • Jen skriver:

  Hej
  Jag haller med Ely. Jag tycker ocksa jattemycket om din blogg men tycker det ar synd att du ar negativ om platningar etc. Modeller far ju aldrig bestamma vad dom har pa sig pa platningar men man hor aldrig att dom ar negativa om stilen i media. Skulle vara trakigt om du inte fick mer forfragningar.
  Jen

 • Jen skriver:

  Jag igen – forovrigt ville jag saga att jag tycker du ar super fin pa dessa bilder!
  Jen

 • anette skriver:

  Du är ju jättefin,fattar inte vad felet är. Många som ser upp till dig och vill se ut som du.
  Var positiv istället som vissa skriver här. Du har ju ett härligt liv. Snygg,fin familj,osv.

 • Hej skriver:

  Håller med. Ingenting är bra enligt dig. Va glad för allt du får göra istället för o dissa.

 • Lisa skriver:

  Håller med. Ingenting är bra enligt dig. Va glad för allt du får göra istället för o dissa.

 • Madeleine skriver:

  Vart kommer klänningen ifrån?

 • Karin B skriver:

  Wow, så vacker du är! Du kommer bli en fantastisk brud den dag det är dags.

 • Elsie skriver:

  Omslagsbilderna på bröllopstidningar är inspirationsbilder till brudar. Bröllopstidningarna utgår ifrån årstiden och trender när dem väljer design och styling.
  Vissa stilar kanske inte faller en helt i smaken men man kan nog ändå få någon inspiration av stylingen.
  Man har väldigt sällan någon talan om vad för klädsel och styling man ska ha när man står modell för en tidning.
  Bröllopstidningar gör reklam och sponsras av företag som vill sälja sina klänningar och accessoarer.
  Du får självklart tycka vad du vill om stilen och stylingen du bär.
  Det finns företag som inte har något emot din frispråkighet. Men tänk på att det finns företag som reagerar på dålig reklam.
  Det finns många tjejer därute som inspireras av klänningarna du får bära och stylingen:-).
  Många kändisar/modeller väljer att ha neutrala åsikter om modelluppdragen de får ta och jag tror nog att det där är en taktik i sig för att bli erbjudna fler modelluppdrag:-).

 • Tina skriver:

  Tänk om dom som arbetade med plåtningen läste din åsikt om vad du egentligen tyckte om klänningen och sminket osv. Tror inte dom vill att du ska göra en till plåtning för dom..
  Allt faller inte alla i smaken, men ett jobb är ett jobb och jag tycker att bilderna är snygga!

 • Linda skriver:

  Bianca, strunta i alla negativa kommentarer!! Älskar din blogg eftersom den känns mer ärlig än många andra!!Älskar att du delar med dig utav personliga åsikter. Läsa en blogg där allt är super bra, shit happy, och där all mat bara är sååå god, känns förljugen. Fortsätt att va den du är på bloggen, tror säkert att många med mig uppskattar din ärlighet!!!

 • Herregud nått skriver:

  Vad är det med er alla små prinsessor. Det är väl kul att nån har en åsikt, det står ju att det inte är hennes stil. Jag tycker hon ser ut som en italiensk prinsessa, jädrigt snyggt allt ihop lite gammaldags stil med flärd o vackert hår. Tycker gnällarna skall ta sig i brasan. Tycker mest hon ger plus till all mat det går ner i den lilla kroppen, pasta hit o fram för allt hamburgare. ojojoj som Viktor o Samir sjunger. Nu tar vi en groupie blir snälla. Annars kommer Hasse o tar er.

 • Lena skriver:

  Jösses Bianca,vad vacker du är! Kram/Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *