SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN PART 1

HUR KOM DU ÖVER DIN FOTOSKRÄCK?

SVAR: Jag har fotot mycket mer på sistonde och fått mycket bättre självfortroende. Det som var stora problemet förut var att jag brydde mig för mycket om vad folk tänkte (speciellt han bakom kamera liksom). Men nu med ett bättre självfortroende så orkar jag inte ens bry mig utan har hellre roligt framför kameran.

HUR OFTA TRÄNAR DU?

SVAR: Jag är en stor periodare inom träningen. Har inte tränat påriktigt sedan November… Men när jag väl tränar går jag in all in och kan träna upp till 6 dagar i veckan. Men träning för mig behöver inte betyda att man alltid ska besöka gymmet. Jag går på många promenader, springrundor och dansar mycket i vardagsrummet (hehe) enklare än så behöver det inte vara 🙂 Så länge man rör på sig liksom.

VAD VÄGER DU?
SVAR: Just nu väger jag 56 kilo 🙂

VAD FÖREDRAR DU FÖR TRÄNINGSFORM? KÄNNS SOM DU ÄTER VAD DU VILL MEN ÄNDÅ HAR DU SUPERFIN KROPP?
SVAR: Jag föredrar träning där man får röra sig som dans och konditionsträning. Jag HATAR att ligga på en matta i 1 timma och göra situps och lite benböj. Det för mig så super tråkigt och gör att jag då inte tränar. Men går jag på pass, dansar, tar långa promenader och lite springrundor hit och dit, då håller jag energin uppe och blir taggad på nästa träningspass. Sen handlar det om balans. Jag slänger inte i mitt onyttiga saker till frukost, lunch och middag utan vill jag käka Mc´Donalds till middag så gör jag det men då kanske det blir en lite hälsosammare mat dagen efter. Allt handlar om balans när det gäller mat och träning. Dock åt jag 7 mackor till frukost och Mc´Donalds till lunch och har ätit jädrans onyttigt gott nu i 1 vecka så kanske inte ska skryta om att jag är så bra på att hålla balans inom mat haha! Jag och Benjamin trycka i oss 1 helt paket pasta i förrgår helt själv. Alltså 500gram pasta till 2 personer…. vi kan äta vi!! Men jag äter det jag känner för och har väl turen att ofta känna sug för goda sallader hellre än fet mat antar jag.

SKULLE DU KUNNA TÄNKA DIG VARA MED I LET´S DANCE OM DU BLEV TILLFRÅGAD?
SVAR: Absolut! Det bästa jag vet är att dansa och tror jag skulle ha the time of my life! Tror dock att Sverige är ganska trötta på alla Wahlgrens som slängs in i programmet haha.

VAD ANVÄNDER DU FÖR SMINK? KAN DU INTE GÖRA EN SMINKVIDEO?
SVAR: jag använder alla möjliga märken. Jag gillar BareMinerals, Mac, MakeUpStore… de kändaste märkena liksom. Jag ska göra en sminkvideo, jag lovar!

BASEN I DITT SMINK:
SVAR: Jag använder en CC-Cream från Lumene som jag använder som bas. Jag gillar inte att ha foundation så denna funkar utmärkt på mig. Som en hudkräm med lite färg i så man jämnar ut hudtonen.

HAR DU BRA RELATION MED BENJAMINS FLICKVÄN? SKA HAN STARTA EN BLOGG?
SVAR: Jag och Linnea har en supergrym relation. Hon känns som en syster till mig och alla i familjen älskar henne. Vi har på pricken samma humor och delar många liknande intressen. Dessutom är hon världens skönaste människa <3 Haha Benjamin kommer nog inte starta en blogg så mycket jag vet.

FAVORIT GODIS:
SVAR: Gillar inte godis så mycket…

BÄSTA SERIEN:
SVAR: Oj har så många. Men jag är ett realityshow freak så måste tyvärr säga KeepingUpWithTheKardashians haha. Älskar dem! Annars så är jag besatt av Grey´s Anatomy, sån fin serie.

FAVORIT FILMEN:
SVAR: Nyckeln Till Frihet alla gånger om <3

HUR SER DINA FRAMTIDSPLANER UT? ALLT FRÅN PLUGG/JOBB TILL ATT KANSKE FLYTTA IHOP MED PHILLIPE, NI ÄR SÅ FINA TILLSAMMANS.
SVAR: Jag har mycket jag vill göra med mitt liv så jag har stora framtidsplaner 🙂 Pluggandet har jag tänkt ta igen men inte just nu, kanske om något år. Jobbmässigt så har jag stora planer men inget jag kan säga här och nu. Men drömmen är ju att jobba med musik eller inom klädbranschen. Jag ska självklart flytta ihop med Phillipe, förhoppningsvis väldigt snart…hehe!

VAD HAR DU FÖR DRÖMMAR OCH MÅL? SUPER BRA BLOGG :
SVAR: Åh tack söta du! Kul att du gillar den. Jag har extremt stora drömmar och mål och vill gärna uppfylla alla. Den största drömmen vore att jobba med musik. Antingen sjunga själv, låtskrivare eller bara jobba på ett skivbolag och få hitta nya talanger, se folk växa och jobba med kreativa människor. Eller då jobba med kläder bakom ett klädmärke. Vill gärna jobba med båda såklart 🙂 Håller tummarna varje dag!!

SKULLE DU KUNNA TÄNKA DIG FLYTTA TILL GÖTEBORG?
SVAR: Jag älskar Göteborg och det är en supermysig och vacker stad. Men jag är förälskad i Stockholm och vill nog aldrig flytta till någon annan stad i Sverige. Jag är ju en riktig storstadstjej hehe.

VAD ÄR DINA PLANER FÖR SOMMAREN & HÖSTEN?
SVAR: Vill såklart förbättra bloggen så mycket som möjligt. Vill resa i sommar och njuta av sol & vämen så mycket som möjligt med många picknickar och båtturer. Vill hälsa på pappa på Mallorca, åka till Marbella en sväng och förhoppningsvis NewYork igen 🙂 I höst vill jag börja komma igång med mina drömmar. Börja komma igång och jobba med något jag verkligen älskar och inte jobba i butik längre

VAD FÖR HUDRELATERADE PRODUKTER ANVÄNDER DU?
SVAR: Åh jag är tyvärr sämst där. Jag använder liksom min bodylotion i ansiktet… Men jag försöker göra ansiktsmasker ofta 🙂

DITT ABSOLUTA FAVORITPLAGG UPPTILL:
SVAR: Oj vad svårt! En liten längre tunika eller en större vit skjorta skulle jag nog säga.

BERÄTTA NÅGOT JÄVLIGT PINSAMT SOM HÄNT DIG:
SVAR: Haha oj! Låt mig tänka. Det måste nog vara den gången när jag vurpade rejält på vippen på CafeOpera förra sommaren. Jag ramlade pladask på mage, drog med mig ett helt bord med glas och flaskor och en hel radda med säkerhetsgrejer. Så där låg jag som en pannkaka på golvet, hela klänningen hade åkt upp till axlarna så alla kunde se mina höga och tantiga sug in trosor som jag hade på mig kvällen till ära. Så med alla cafets blickar på mig kunde jag inte göra något annat än att ligga kvar och skratta. Jag kunde verkligen inte ta mig upp för jag skratta så mycket så det blev liksom ännu värre…. Det måste nog vara det pinsammaste ever.

OM 5 ÅR, VAD GÖR DU DÅ?
SVAR: Då har jag förhoppningsvis barn (ja jag vill ha barn tidigt), bor i en lägenhet inne i stan med min kille och jobbar med musik eller mode. Har samma sköna relation till min familj och förhoppningsvis reser jag mycket.

BRA MIDDAGSTIPS SOM PASSAR ÄVEN FATTIGA STUDENTER?

SVAR: Då skulle jag nog säga Benjamins pasta. Kan be hon laga den nån kväll så ni får recpet 🙂 Men pasta allmänt, du behöver inte dyra råvoror och du kan enkelt slänga ihop en grym rätt med få ingredienser.

OM DU SKULLE PLUGGA VIDARE NÅGOT SOM INTE HAR MED MODE/MUSIK/MEDIA ATT GÖRA, VAD SKULLE DU LÄSA DÅ?

SVAR: Jag skulle nog välja någon ekonomilinje eller läsa journalistik. Kan användas till mycket och tror det är otroligt lärorikt!

SKULLE DU KUNNA BERÄTTA LITE OM DITT HÅR? VILKEN LOCKTÅNG DU ANVÄNDER, HUR OFTA DU TVÄTTAR HÅRET, HUR DU HÅLLER DET SÅ FINT OSV?

SVAR: Först och främst, tack för den fina kommentaren 🙂 Jag har tunnare hår än vad folk tror. Jag har tjockhårstrån som har volym mellan varje strå och därför ser det lätt tjockare ut än vad det egentligen är, och det är jag såklart glad för 🙂 Om jag lockar håret (vilket jag sällan gör längre) så använder jag en mellanntjock locktång men tar mindre parti av håret för att få den där beach känslan. jag tvättar håret ca 3 gånger i veckan. Det blir fettigt dock efter ca 2 dagar men då slänger jag i lite torrshampo så är det som nytt igen 🙂 Kär i torrschampo. Eller så sätter jag upp det i tofs, funkar utmärkt om man är som mig och inte orkar tvätta det ofta. Jag skulle säga att jag håller mitt hår fint genom att varje gång jag tvättar det så har jag i hårolja i ändarna och värmeskydd, mycket viktigt!

HEJ, VAD ANVÄNDER DU FÖR ÖGONFRANSBÖJARE? 

SVAR: Hej! Jag använder faktiskt ingen och har aldrig gjort 🙂

HUR MYCKET TJÄNAR DU I MÅNADEN UNGEFÄR?

SVAR: Väldigt personlig fråga som jag inte kommer svara på med konkreta siffror tyvärr. Men jag har 3 jobb och tjänar så pass bra att jag kan leva på det och spara pengar vid sidan om.

LITE PRIVAT KANSKE… MEN HAR DU TESTAT DROGER NÅGON GÅNG? DU ÄR BÄST!! 

SVAR: Åh tack söta du <3 Jag har testat att röka på 1 gång och jag tyckte det var svin tråkigt så kommer aldrig göra det igen. Jag har inte testat något annat och känner verkligen inget behov alls av att testa på något annat heller. Dessutom är jag väldigt rädd för det då man aldrig vet hur man reagerar på det. Tänk om jag får i mig för mycket eller vad som helst. Skulle aldrig utsätta mig för en sådan situation.

1. VAD ÄR DET BÄSTA/SÄMSTA MED PHILLIPE?

SVAR: haha rolig fråga! Det bästa är att han är så otroligt generös och har ett sånt stor hjärta! Det sämsta är väl att han bor i Göteborg 🙁

2. VEM ÄR DIN FÖREBILD?

 SVAR: Svårt då jag har många att bara välja 1. Men min mamma (såklart), Ellen Degeneres då jag beundrar hennes positivitet i livet och att det är viktigt med humor. Dessutom hennes syn på saker och hennes snällhet, hon verkar så otroligt snäll, och förebild inom mode och skönhet är Gigi Hadid, äääälskar hennes stil 🙂

3. VILL DU SATSA PÅ SÅNGEN?

SVAR: Jag hoppas att jag en vacker dag får bättre självförtroende och vågar sjunga för folk så att jag kan få göra det jag älskar vilket är att sjunga, dansa och uppträda. Men känner mig inte redo för det än..

4 reaktioner på “SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN PART 1”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *