SWEDISH MEATBALLS

IMG_5441
IMG_5443
IMG_5445
IMG_5446

 

Fantastiska köttbullar i Göteborg för lite mer än 1 vecka sedan med min älskling

Hallöj i stugen. Måste be om ursäkt för min frånvaro dessa dagar. Har varit dåligt med uppdateringar. Men jag jobbar arslet av mig på jobbet hela dagarna så har inte riktigt hunnit med att göra lika många uppdateringar som tidigare. Men ska bli bättre på det 🙂 1 vecka till av stressjobb sen är jag lite ledig. Skönt!

Btw. Är kär i denna dag. Det har kommit fram så många av er fina människor till mig i butiken och vill ta kort, kramas och säger att ni är trogna läsare här på bloggen. Vet ni hur underbart glad jag blir av att få träffa er <3 Ni är så jäkla fina!! Träffade en tjej som kom från Göteborg och säger att hon känner igen sig mycket i mig och det nästan känns som att hon faktiskt känner mig. Vi stod och snacka ett bra tag och bytta sedan nummer för att förhoppningsvis ses i Göteborg nästa gång jag är och hälsar på 🙂 Jag som älskar att träffa och lära känna nya människor blir ju bara superglad när ni kommer fram 🙂

Nu ska jag le vidare på jobbet och sedan hem med Siri och kolla finalen av Melodifestival!!! Så jäkla taggad!! Vem tro ni vinner??? Jag hejar på Måns Zelmerlöz!

Puss på er <3

4 reaktioner på “SWEDISH MEATBALLS”

 • Ida skriver:

  Jag älskar verkligen din blogg, du verka vara en sådan härlig person med fötterna på jorden 🙂
  Jag bor i södra Sverige och ska i sommar till Göteborg över en helg och fira min fina sambo som fyller år!
  Jag undrar om du skulle vilja tipsa om några bra restauranger samt saker man kan göra?
  Som dem här köttbullarna!!!!! Vilken restaurang är det på?
  Kram

  • biancaingrosso skriver:

   Åh tack söta du! Vad snällt sagt 🙂 Jag skulle absolut rekommendera Made In China, Taverna Averna, The Barn… Kan göra ett inlägg om tips i Göteborg om du påminner mig i framtiden hehe 🙂 Puss!

 • - skriver:

  Bianca ! Kolla dina Facebook meddelande ☺️☺️ Ligger nog under övrigt på meddelande 🙂

 • Frills skriver:

  Du Kan väl lära fin pojkvän till tönt att man inte har keps inomhus speciellt inte vid middag.

  No class !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *