NAILS DONE

IMG_5567
IMG_5568
IMG_5570
IMG_5571
IMG_5573

 Haha asså Oliver ser sååå stel ut på denna bild haha!

IMG_5574
IMG_5575
IMG_5576

 

Nya fräscha naglar hos bästa Melina på Serenity Stockholm 

Mina naglar såg ett som ett vrak så bokade tid hos MelinaSerenity. Ni vet stället där jag gör både mitt hår och naglar. Så jäkla skönt att göra allt på ett och samma ställe. Elif ( min frisör) har jag full förtroende för och aldrig träffat någon som gör mitt hår så bra och Melina (som gör mina naglar) är också helt fantastiskt och gör mina naglar med bravur, pluss att Melina har jag känt hela livet typ. Hon är min storebrors bästa kompis så hon känns lite som en syster till mig, så det blir lite tjejsnack under tiden också vilket man aldrig tackar nej till 🙂 Det blev lite rundare och spetsigare form denna gång vilket jag diggar starkt! Oliver kom förbi också och joinade vårt girltalk. Efter det följde både Melina och Oliver med mig till jobbet och hängde ända fram till stängning, super soft för mig haha.

Boka tid gör ni HÄR. De har som sagt en frisörsalong, nagelsalong och en hudteraput som tydligen ska göra magiska saker för kroppen… Får testa på det också snart hehe 🙂 Salongen ligger mitt på Östermalm så centralt och bra.

Just står jag på jobbet. Sen ska jag förhoppningsvis till gymmet och springa lite intervaller. Har hittat så mycket bra ny musik på sistone och då blir jag alltid sugen att träna. Är ni likadana?

Puss!

1 reaktion på “NAILS DONE”

  • Träna skriver:

    Finns en grej, man cyklar varannan dag, 3×20 sekunder, varje 20 sekunder på cykeln skall va så man nästa svimmar, gör man så slipper man all träning, såg ett engelskt program. Ger bra förbränning o bra syreupptagning istället för tre timmar i skogen. Märkligt, killen som uppfann 5.2 dieten gjorde testen o han e doktor. Naglarna e korta o uppätna. Musik blir Monument då. Men tystnaden är ett delikat musikstycke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *