SVAR PÅ FRÅGESTUND PART 2

Hej Bianca! Jag undrar hur du har tänkt att klara dig i vuxenlivet utan en gymnasieutbildning? Det är redan tufft som det är att komma in på arbetsmarknaden idag, och utan att ha fullfört gymnasiet blir det ju ännu svårare. Vad har du för planer?

SVAR: Hej. En bra fråga, jag har tänkt på detta mycket faktiskt. Det är ju om sagt väldigt svårt som du säger på arbetsmarknaden idag och ett gymnasiebetyg är ju ett måste. Men inte på ALLA ställen. Saker som jag brinner för och som jag hoppas och som jag kommer kämpa för att få med, sådana ställen kräver inte gymnasieutbildning. Där krävs det talang, passion, energi, social förmåga och en stor drivkraft. Och vad jag definitivt har lärt mig så handlar det om 90 procent av fallen om kontakter. Så jag tror jag klarar mig ändå 🙂 Men självklart ska jag plugga upp mina betyg en vacker dag.

Kommer du att börja jobba i din mammas nya butik eller ska du vara kvar i den gamla?
Jobbar Pernilla något i gamla butiken?

SVAR: Jag kommer inte jobba i mammas nya butik, kanske hoppar inte lite som hjälp ibland just för att det är världens softaste butik och kan vara där i timmar så varför inte jobba då liksom hehe. Men just nu är jag kvar i Mood, och fram till att jag hittar ett nytt jobb så stannar jag här 🙂 Kom förbi vetta!

1. Jag har för mig att philippe flyttade upp till stockholm, hur kommer det sig att han flyttade tillbaka till göteborg? 2. 
Hur går han ihop med resten av familjen?
 3. Har du något tips för vad man ska göra om man är rädd för kärlek?

SVAR: 1. Tanken var att han skulle köpa lägenhet fort och skaffa sig ett jobb, men inget av det hände. Vi låg tyvärr lite på latsidan och njöt av varandras sällskap och chillade varje dag istället för att ta tag i viktigare saker.

2. Phillipe går utmärkt ihop med familjen som tur är! Alla älskar honom 🙂

3. Om du är rädd för kärleken så är mitt bästa tips att du måste jobba på dig själv. Så länge du är otrygg i dig själv och inte bekväm med vem du är eller inte känner dig tillräckligt, då är det svårt att tänka sig att en annan ska älska dig för den du är. Och tänk inte så mycket på det. Det kommer när du som minst anar det. Och du kommer du inte ens tänka på att du är rädd för det kommer vara alldeles för underbart <3

Hur får du så fina lockar?

SVAR: Åh, tackar för det! Jag lockar faktiskt sällan håret. Utan mitt lilla knep är att jag föner det med en rullfön, sedan bär jag håret i en lös knut i ca 1-2 timmar och då faller sig håret jädrans naturligt och sådär snyggt och håller sig i ca 3 dagar om man då och då slänger upp det i en knut igen 🙂

Hur lång är du? 

SVAR: Jag är 1,67 cm lång.

Varför hoppade du av gymnasiet? 

SVAR: Gymnasiet och skolan överhuvudtaget är gjort för 1 slags person. En person som gillar att sitta stil en hel dag, en person som har förmågan att få in massvis med ny information varje dag och sedan komma ihåg allt, en person som konternuerligt pluggar och helst inte har några sidoprojekt eller aktiviteter vid sidan av  som stör skolan. Och framför allt en person som har koll på läget och bra på att planera. Men en person som jag som är rastlös, har dåligt minne och svårt att få mig själv att sätta mig ner och plugga i 4 timmar typ varje dag har det extremt svårt i skolan. Jag behöver någon extra lärare som 3 dagar i veckan hjälper mig och som kan förklara det jag inte förstår och som framförallt får mig att plugga. Men framför allt så gick jag igenom en väldig jobbig period just de 3 åren och mådde verkligen inte bra alls. Så jag valde att lägga skolan i andra hand och fokusera på mig själv. Det blev för mycket helt enkelt. Läxorna och nya böcker blev allt fler & fler, proven missade jag så det ökade i antal också som jag skulle plugga upp. Och med 2 timmars sömn om nätterna och en negativ och deprimerad Bianca i skolans korridorer men zero hjälp av lärare eller föräldrar så pallade jag inte mer helt enkelt…! Det blev för mycket ansvar och för mycket plugg att ta igen för en förvirrad 16 åring som mig.

Vilka länder har du besökt och vilket av de länderna gillar du mest?

SVAR: Jag har besökt, Thialand, Frankrike, Italien, Spanien, Norge, Danmark, Finland, Kambodja, Dubai, Amerika… kommer inte på fler just nu. Jag gillar nog Spanien mest faktiskt. Mallorca speciellt eller Marbella 🙂

Först och främst vill jag tacka för en fantastisk blogg… Är så faschinerad av dig!!!
Här är mina frågor…
1. Hur ser du på sparande, vad har du för tips för att spara pengar? Om du nu gör det, de vill säga. Skulle vilja ha lite tips hur du tänker när du ska köpa något osv då jag själv vill leva lite ”vardagslyx” men fortfarande vara ekonomisk!
2. Skulle inte du kunna göra ett inlägg/en video om din hudvårdsrutin, du har så bra hy!!! Samt dina sminkprodukter/hur du sminkar dig! Hade varit jätteintressant!

SVAR: Tack så hemskt mycket fina du! 1. Jag försöker att spara så det alltid finns en summa pengar på kontot innan nästa lön kommer. Tyvärr har jag inget konto vid sidan av som jag sparar på men ska fixa det. Men det bästa är väl som sagt att skapa ett sidokonto där det varje månad fylls på med en summa pengar. Tyvärr är ju jag världens oekonomiska människa och spontan shoppar endast. Tänk såhär, lite vardagslyx behöver inte betyda att du kommer hem med 15 nya påsar. 1 tröja från GinaTricot som kostar 199 kr kanske faller dig i smaken bäst också nöjer du dig med det 🙂 2. Jag kan absolut göra det, men jag har tyvärr ingen hudvårdsrutin.. har ju som sagt ansiktskräm i ansiktet varje dag! Men en sminkvideo ska jag försöka få upp 🙂

Hej Bianca! 1. När ni reser, betalar du själv hotell, mat, flygbiljett etc eller betalar din mamma det? 
2. Måste du betala till din mamma, typ hyra osv?
 3. Kommer du bra överens med din pappas fru?

SVAR: När jag reser är min mamma världens bästa och betalar hotell, mat och flygbiljetter. 2. Jag måste inte betala hyra hemma men jag kompenserar det med att handla mat och är som en man till henne hemma. Jag hjälper henne med allt som har med städning att göra, hämta & passa lilla Theo och massvis med annat. Jag är som en liten husmor hemma redan. 3. Jag kommer jättebra överens med pappas tjej (de är inte gifta än) Hon är väldigt lik mig på många saker och vi tänker lite samma så hon är en sådan kvinna som jag kan anförtro mig till och öppna mig lätt för. Väldigt skönt.

Hej Bianca! Måste inleda med att skriva att du är så otroligt fin och vekar vara en härlig tjej. Jag undrar hur du och Phille träffades? Är själv singel och sökande efter drömprinsen. Kram

SVAR: Men tack vad snällt skriver av dig <3 Vi har massvis med gemensamma kompisar och har varit bekanta i nåt år innan vi fattade tycke för varandra. När han flyttade upp hit till Stockholm för exakt 1 år sedan för att plugga i 4 månader så träffades vi ute första kvällen han gick ut och då direkt klickade vi. Jag har alltid varit lite små sugen på honom hehe. Efter den kvällen har vi inpricip haft kontakt varje dag och ca 1 månad senare var vi ett par 🙂

Först måste jag säga, att du är sjukt snygg! Dina föräldrar måste vara stolta över att ha en sån vacker dotter 
1. Hur sminkar du dig till vardags? Kan inte du lägga upp en video där du visar hur du gör och vad du använder för produkter?
2. Har du och Phillipe någonsin pratat om att förlova er? När tycker du är ”rätta tiden” för det?
3. När du har haft dina depressioner, har du någonsin varit destruktiv mot dig själv då?

SVAR: Haha ja jag hoppas att dem är stolta över mig, och inte bara över mitt utseende 🙂 1. Jag har en cc-cream, puder, rouge, mascara och lite ljus ögonskugga. Jag kommer absolut göra en sminkvideo snart! 2. Klart vi har pratat om att förlova oss, men kommer inte hända nu haha. Rätta tiden för det tyvärr jag är när man har bott med personen ett tag så man ser om man funkar på det planet också. 3.  Ja det har jag tyvärr. När man hamnar i depression så är det lätt att man ser själv som en sämre person på olika vis. Viktigt att ha bra personer nära sig då som kan lyfta upp dig då.

Tack för en fin blogg!
1.Vad tror du att du gör om 5 år? !10 år?
2.Vill du bli en ung mamma?Om du fick önska,när ungefär skulle du vilja bli mamma?
3.Drömmer du om att stå på scenen?Dans?Sång?Teater?
4.Har du nära relation med dina morbröder och kusiner?
5. Har du tänkt plugga framöver?
6. Din favoritplats i Stockholm?Världen?
7. Vem av dina föräldrar är du lik i ditt sätt att vara?
8. Har det varit jobbigt att växa upp som kändisbarn?
9. Beskriv dig som person!
10. Tjänar du mycket på bloggen?

SVAR: Amen tackar tacker 🙂

1. Om 5/10 har jag mitt drömjobb, 1 barn on the go och reser mycket.

2. Absolut en ung mamma, jag ska ju ha 5 barn så måste börja i tid. Om 5 år vill jag gärna vara gravid.3. Drömmer varje dag om det! Vore så jädrans roligt om jag fick göra mer sådant.

4. Jag är väldigt alla faktiskt förutom 1… De flesta av mina kusin är små så dem leker jag mycket med och de stora träffar jag med ganska långa mellanrum tyvärr.

5. Jag ska absolut börja plugga och plugga upp mina betyg framöver.

6. Oj, det måste vara en promenad runt Djurgården… eller mitt landställe 🙂 I världen är det nog på en ö i Thailand.

7. Jag är verkligen en extrem blandning av båda så kan inte välja en tyvärr..

8. Det har varit 80 procent roligt och 20 procent jobbigt med alla tidningar som skrivet så groft öppet om mina föråldras skilsmässa. Jag var bara en flicka när det vecka efter vecka skrevs elaka rubriker om mina föräldrars förhållanden. Och jag visste inte så mycket då så jag fattade ju inte vad folk pratade om. Sen har jag jätte svårt för när folk redan har en förutfattad mening om min familj! Lär känna oss först innan du dömer oss.

9. Jag är en omtänksam, organiserad, social, högljudd,  mammig, glad men lättirriterad, hungrig tjej med dålig humör som gärna gillar att spendera dagarna med att äta, sjunga, & dansa i solen:)

10. Jag tjänar så jag kan leva på det.

Hej! Om min älskade lilla flicka blir en lika omtänksam och varm ung kvinna som du verkar vara kommer jag att fortsätta vara den lyckligaste mamman på jorden. 

Oj, det var det finaste någon sagt till mig någonsin!! Stor puss och kram till dig <3

Kan du berätta om dina mat och träningsvanor? Du håller dig i sån bra form. Vad äter du ungefär på en dag?Grym blogg, kram!

SVAR: Tack så mycket! Det är olika vecka till vecka. Men oftast äter jag havregrynsgröt med lågkalori äppelmos till. En knäckemacka med aningen avokado & skinka på eller äggröra. Till lunch blir det helst en sallad med kyckling och till middag gärna lax med bulgur. Och ofta slinker det in någon pasta här och var och kanske en popcorn påse för mycket…

Hurdan är din relation med din pappa?

SVAR: Den är bra men hade absolut kunnat vara bättre. Han bor ju på Mallorca och vi syns inte alls ofta längre vilket är extremt jobbigt men något jag inte försöker tänka på. Jag är fortfarande pappas lilla prinsessa och har ett stort behov än idag av att göra honom imponerad. Men när man ses och hörs så sällan som vi gör så blir det jobbigt. Har ganska svårt att prata om min relation till min pappa.

Kommer man att få se dig i tv i framtiden? 🙂 Hade vart så kul att få se dig i något program eller osv. Min dröm var att du var en av deltagarna i let’s dance iår 🙁

SVAR: Jamen jag hoppas det! Det är ju så roligt att göra tv så det tackar jag inte nej till. Redan imorgon kommer det upp ett klipp från när jag spelade in en tv-show med SVT 🙂 Haha synd att jag inte var med då. Hade varit så jäkla kul att vara med där. Men som sagt, halva släkten har ju redan varit med där så vet inte om folk är för trötta på oss…?

Hej! Du har så grymt bra klädstil och jag undrar var du får din inspiration från? Har du någon speciell förebild eller köper du bara det som du tycker är snyggt? 🙂

SVAR: Tack vad söt du är <3 Jag köper det jag tycker är snyggast men jag får min inspiration från tumblr sidor och instagram!

Vilka är dina stilikoner?? 

SVAR: Åh, den här kan jag! Det är Rosie Huntington Whiteley, Gigi Hadid, Tash Oakley, Thessy Kouzoukas, Blake Lively, Kristina Bazan, Negin Mirsalehi, Oliva Palermo, Angelica Blick, Therese Alexandersson, men framförallt Julie Sarinana (sincerelyjules på instagram)

Hej! Har du några bra tips för att komma över en kille? För tog precis slut med min… Kramar

SVAR: Umgås mycket med familj och vänner. Gör saker som du älskar och aktivera dig dagligen 🙂 Det kommer bli bättre ska du se <3

Hej 🙂 Först och främst måste jag bara säga att du är dööö snygg , asså riktigt drömutseende. Din stil är helt perfekt haha önska jag hade din garderob 😉 Men nu till min fråga, jag undrar vad din syn på religion är? Jag vet att de flesta italienarna är kristna? Är du kristen eller ateist? Kram <3

SVAR: Men ååå tack!!! Det värmer verkligen <3 Jag känner inte riktigt något för någon religion utan kör på mitt eget race haha. Så jag är väl ateist 🙂

Hej! Åker till New york i april, så jag tar gärna emot tips på vad man INTE får missa tack! 🙂

SVAR: Åh jäklar va soft!! Du får INTE missa att äta pasta och pizza på Eataly, shoppa underkläder på Victoria Secret, ta cykeln och köra runt i Central Park, äta världens godaste mat på Buddhakan, gå runt i SoHo och hitta alla fantastiska butiker, sen är det ju en dröm att få ta en helikopter tur och se vackra NewYork!! Jag är ingen mästare själv på NewYork så detta är vad jag kan rekommendera mest 🙂

Först och främst vill jag säga Gillar skarpt din blogg!
Det jag undrar är vad Benjamin gör om dagarna, har han ett jobb?
Tack för mig 🙂

SVAR: Tack fina du! Benjamin, den talanfulla lilla skiten har precis blivit signad som både låtskriva och artist på skivbolaget Ten. Det är dem som har artister som Zara Larsson, Icona Pop och fler. De är Sveiges bästa skivbolag och det är en dröm för många att bli signad där. Benjamin är talang för sig, har ADLRIG sett eller träffat en mer talangfull människa än honom. Så just nu sitter han i studion och skriver låtar till både sig själv och till andra och snart mycket snart kommer han släppa din första singel. Är så stolt att jag får gåshud bara jag tänker på vilket underbarn han är <3

3 reaktioner på “SVAR PÅ FRÅGESTUND PART 2”

  • Charlotte skriver:

    Alltså, jag bara MÅSTE få säga att: shit vilken mogen o ödmjuk människa du är!! Önskar dig all lycka i framtiden! Kram!

  • Rebecca skriver:

    Hej Bianca ! Skulle gärna vilja skriva en sak till dig men vill helst inte ta det här i kommentarerna. Har du någon mail ? 🙂

  • Malin skriver:

    Håller med, han verkar vara lite av ett ”underbarn” Benjamin! Vad kul för honom att blivit signad. Grattis till honom! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *