WEDDING SHOOT PART 3

IMG_5466
IMG_5475
IMG_5477
unnamed
unnamed

 

Sista bilderna från våran fotografering. Det blev lite olika looker och det ska som sagt visa höstmodet och lite hur du kan sticka ut i tänket som brud på ett bröllop.

Jag vet att ni är några som skrev att jag skulle sluta vara så negativ till min inställning på fotograferingen och sluta ” hissa och dissa” så mycket hit och dit. Men eftersom jag driver en personlig blogg där jag skriver om mina personliga tanker kring saker, skriver mycket om hur jag mår och är väldigt ärlig på bloggen, ja då kan det bli ett eller annat ”hissa & dissa” inlägg. Jag för verkligen in mina vardagliga tanker här till bloggen och i vardagen så tycker jag väldigt mycket, som jag antar att ni alla gör. Går ni till en restaurang och äter så kommer ni tycker att det antingen var bu eller bä och så tycker vi om mycket, och även jag. Bara det att jag skriver det även här på bloggen så att det ibland kan låta lite tjatigt. Men tro mig, jag är en ingen bitter människa som bara klagar 🙂

Men just denna fotografering hade jag sett fram emot så mycket, att äntligen få se hur jag kommer se ut som en brud och testa på massa olika bröllopsklänningar. Och jag blev absolut bokad som en modell, men som en personlig modell, alltså att det kommer en intervju med mig. Och då brukar man få ha åsikter om vad man vill och inte vill ha på sig osv. Men jag klagar sällan så jag tog på mig det dem hade valt och var glad med det. Men jag kände ju såklart samtidigt att det var lite synd att jag blev så utklädd och utsmyckad som jag blev. Eftersom jag är så pass ung så hade jag tyckt att det hade passat mig personligen bättre med en mer minimalistisk stil i både klänning, hår och make. Det är också så jag trivs till vardagen. Så fotograferingen krockar liksom lite med min intervju där jag pratar om hur jag drömmer om att se ut på mitt bröllop en vacker dag. Förstår ni vad jag menar??

Vill absolut inte vara bitter och tjata eller slänga ut något i media om att dem har gjort ett dåligt jobb. Absolut inte! Alla gjorde ett super jobb och det var grymma på deras inriktningar, bara att just dessa looks inte passade inte på min stil.

Peace and love Bianca <3

3 reaktioner på “WEDDING SHOOT PART 3”

 • Diman Dilir skriver:

  så fina bilder!

 • h skriver:

  Hej,

  Förstår dig verkligen Bianca. Du är en jättevacker tjej och det är du på bilderna med.
  Men stylingen drog inte fram din allra vackraste sida som vi är vana att se dig. Fick dig att se lite äldre och inte så du.
  Så kan förstå att du var missnöjd, men fortfarande vacker 🙂

  Folk borde sluta klaga, det är väl bra att man som ung tjej har åsikter och lite skinn på näsan.
  Herregud.

 • Elin skriver:

  Så härligt att du säger vad du tycker och inte ”förfinar” verkligheten. Allt kan inte vara bra och precis som man vill alltid och då måste man ju få säga det 🙂
  Du är helt galet fin och vacker på bilderna och det syns inte att du inte var helt bekväm!

  Tack för en bra blogg, är lika gammal och känner såååå igen mig i dig. Som att ha en kompis känns det som ibland! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *