WAHLGREN & WISTAM

Skärmavbild-2015-03-07-kl.-23.34.19

 

Min coola morsa och underbara och stört sköna Sofia Wistam har dragit igång en podcast Wahlgren & Wistam  som du nu kan lyssna på på Itunes!! Asså dem är så jäkla roliga i alla avsnitt, och tro det eller ej är det ännu skönare i verkligheten. De pratar om allt mellan himmel och jord och gör sjuka grejer som att ringa ett slumpmässigt nummer och fråga obekväma frågor så som om man får flytta in i några dagar eller 2… och Sofia fick ringa sin gamla hantverkare som var där för 5 år sedan 1 gång. Hon minns alltså inte ens hur han såg ut haha och honom fick hon ringa och fråga om man kanske får bo hos honom i några dagar med han och hans fru. Asså som jag garvade sönder mig!! Och om inte det vore nog så erkänner dem 1 synd i varje avsnitt, något det skäms för osv. Och mamma erkände något som hände i Thailand som ingen av oss visste om. Något jag inte ens fattar hur hon vågar erkänna HAHA! Nej men ni måste bara lyssna helt enkelt!!

Lyssna gör ni HÄR . Sätt på deras podd medans ni lagar mat, eller gör naglarna, städar eller bara chillar i soffan med en kopp te ikväll eller imorn 🙂

Puss <3

1 reaktion på “WAHLGREN & WISTAM”

  • marie skriver:

    lite rättelse från besserwisser: du använder ordet dem ,när det ska vara de eller dom………

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *