DINNER WITH FRIENDS

IMG_5534
IMG_5541

 

IMG_5535

 

IMG_5542

 

IMG_5555

 

IMG_5549

 

IMG_5562

 

Middag hos Melina & Jacob för några dagar sedan 🙂

Godmorgon godmorgon vänner!

För några dagar sedan så blev man uppbjuden att äta middag hos underbara Melina och Jacob. Ett gäng av Olivers kompisar var där och de alla äääääälskar ju mig så dem tvingade dig mig så att säga. Skämt åt sido! De lagades grym middag av Jacob och det snackades om allt mellan himmel och jord. Så jäkla soft att jag är så pass nära ändå som jag är brorsans kompisar. Har ju känt dem så länge jag kan minnas så man känner ju dem rätt väl. Oscar är bartender på Cafe Opera också så honom ser man ju varje vecka liksom 🙂 Efter middagen gjorde vi något roligt, vi alla gjorde ett test där man får svara på frågor som ska visa vilken slags person du är, vad för slags yrke som passar dig och lite hur du fungerar liksom. Melina och Oliver fick typ samma då dem är indentiska som personer och Benjamin fick på pricken rätt, förutom en grej…!! Det stod såhär ”yrken som passar dig, musiker, låtskrivare, artist, kock, målare och skogsväktare” HAHA, vafan är skogsväktare för något? Vaktar man skogen då eller?! Vi alla dog iallfall. Men roligt test att göra 🙂

Alltid lika roligt att hälsa på hos Melina och Jacob. Melina har ett riktigt bra öga för inredning och bor lite i min drömlägenhet. Om jag flyttar hemifrån ska hon definitivt få inreda den!! Hon borde faktiskt börja jobba som inredare med talangen hon har för det!

Nu ska jag än en gång denna vecka dra till jobbet. Minns inte senast jag var ledig! Och jag som trodde jag jobbade halvtid haha.

 

4 reaktioner på “DINNER WITH FRIENDS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *