HUNDTVODDEN

IMG_3517
IMG_4533
IMG_5428
IMG_8045
IMG_7371
IMG_4123
IMG_4296

 

Marqy gör Tv debut i ny serie på SVT-play 🙂

För ett tag sen var jag och Marqy och spelade in ett roligt program som sänds nu på SVT-play och idag släpptes vårt program. Det är ett program som handlar endast om hundar, så självklart tackade jag ja och tog med mig Marqy för att snacka hundsnack! Fick en soft kontakt med Martina som var programledare också,  så här har ni verkligen mitt riktiga jag haha. Berättar ganska ärligt också att jag inte är kanske är världens bästa hundägare och inte riktigt följt alla regler… Aa ni får kolla själva helt enkelt 🙂

Liiite pinsamt bara då Marqy valde att gå på toa inne i studion haha. Som jag skämdes. Men till hans försvar hade han precis ätit och jag hann inte resta honom innan taxin kom för att köra oss till svt huset.

Kolla gör ni HÄR

9 reaktioner på “HUNDTVODDEN”

 • Elin skriver:

  Hej! Skulle du kunna tipsa om svarta (fake) pälsar? Eller någon päls jacka överhuvud taget… Jag letar som En tok men hittar inget!

 • E skriver:

  Var är toppen du har i programmet ifrån? 🙂

 • Elsa skriver:

  Hej! Jag tycker det är fruktansvärt att ni i programmet säger att man kan ”smuggla in” små hundar i affärer etc. Min son är tre år & hyperallergisk mot pälsdjur, han får andnöd & måste alltid ha med sig adrenalinsprutor vart han än går!!! För honom kan det innebära livsfara om någon smugglar med sig sin hund in i samma butik som han är i! Vi har åkt ambulans flera gånger och känt att det varit nära att förlora honom! Snälla! Ta inte med hunden in i butiker!!! Tänk på min alla som är allergiska!!

  • Carina skriver:

   Hej!
   Förstår att din son inte har det lätt och givetvis skall man inte ha med sig hunden i en matbutik, men dessa hundar är så pass små och hårar inget alls. Så min fråga till dej är då skall alla anpassa sig efter en person som är allergisk och vad är det för skillnad om jag har massa hundhår på min tröja känner han av det med?

   • Elsa skriver:

    Ja han känner av om någon har hundhår på tröjan.. Du kan omöjligt vara helt säker på att hunden inte hårar!! Liten eller stor hund spelar ingen roll.. Han är allergisk mot alla hundar & nej självklart ska inte folk anpassa sig efter EN person.. Jag kan lova dig att det finns fler hyperallergiska personer & tyvärr visar det sig plötsligt så även om man tror att man inte är allergisk så kan det visa sig (precis som med vår son) mycket plötsligt och inom 15 minuter var han så svullen i halsen att han inte fick luft.. 20 minuter efter första tecknet på allergichock fick han adrenalin på sjukhuset & var väldigt dålig!!

    • Carina skriver:

     Mmmm..förstår och givetvis klart hundar fäller precis som vi människor..men som hundägare känns det som att man snart inte får gå någonstans med våra hundar utan att det finns folk som har synpunkter..

 • Caroline skriver:

  Förstår vad ni menar med att man inte förstår folk som Inte tycker om ens hund, jag har också en liten.
  Du verkar såå härlig! Och Marqy är jätte puttinuttifluffy sööööt! 😉

 • anna skriver:

  åååå så fina ni va, kärleken lyser mellan dig o vovven, o lilla vännen då, klart han måste gå på toa om han varit i studion länge, blir kanske nervös och dessutom äter massa hundgottis, vad skulle han annars göra? han gick ju iaf undan : ) för de är väll som bebisar där? kan inte styra? eller skäller dem när de ska bajsa på ett visst sätt? och man kan väll inte ha blöja på dem? tycker inte man måste va perfekt expert för att ha djur, kärlek mat o husrum räcker väll gott? sålänge de inte är aggressiva o bits såklart? kram anna

 • anna skriver:

  ps: eller kan verkligen små hundar ”knipa”?? o spara wcbestyren en stund?har bara haft kanin så vet inte alls. kram anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *