FRÅGESTUND PART 3

Hej Bianca!
Vill börja med att säga att jag gillar din blogg och tycker att du är vacker både på utsidan och insidan ( gillar att du har ett starkt band till familjen och inte tar de för givet, du verkar vara omtänksam och ha fötterna på jorden).
Tycker att det skulle vara så kul om du kunde göra en sminkvideo, både vardags och fest. 
1. Är Oliver singel? berätta gärna lite mer om honom.
 2. Betalar din mamma för alla restaurang besök och utomlandsresor?
 3. Hur tar man kontakt med en kille som man är intresserad av om man inte har några gemensamma vänner, men läser samma linje på universitet?

SVAR: Nej men gud vad snällt skriver av dig! Tack så hemskt mycket! Sminkvideo kommer, jag lovar!! 1 . Haha JA Oliver är singel 🙂 Han är en snäll, omtänksam, givmild, rolig, energisk, grym på att laga mat, ordningsam kille som älskar musik och som går extremt fort hehe. Han är absolut min bästa vän som har funnits där för mig mer än någon annan. Han är utan tvekan världens bästa storebror och känns lite som både en pappa och storebror för mig. Han är finaste människan på jorden och förtjänar all lycka i ALLT i livet. Jag bara längtar tills vi får barn (på olika håll då med olika partners haha) så dem kan leka ihop. Viktigt för mig att mina barn har nära och bra kontakt med sina kusiner. 2 . Min mamma betalar de flesta restaurang besök men det händer ofta att Oliver bjuder, eller att jag och Benjamin också bjuder för den delen. Utomlandsresor är hon världens snällaste och bjuder oss på. Vi är mycket tacksamma för det!  3. Jag skulle säga att visa ditt intresse genom att vara glad och positiv när du är med honom. Killar gillar oftast tjejer med en positiv syn på livet och som är allmänt glada. Ni har ju något gemensamt där med att ni går på samma linje, så börja prata om det 🙂

– Hej! Skulle du vilja kunna Teckenspråk? Vad skulle du då tänka dig för pris för ca 9-10 timmar inkl materiel, fika, lunch och sådant?
Vilka språk behärskar du?

SVAR: Haha ja det vore ju svinkul! Då kan prata i smyg utan att någon förstår vad man snackar om 🙂 Haha menar du om jag skulle ta betalt för att hänga med någon?? Klart jag inte skulle göra! Det gör jag gratis ofcourse 🙂 Jag kan prata flytande svenska och engelska, thats it 🙂

Hur lång tid tog det för dig under träning/kost processen då du märkte resultat av din viktnedgång? menar typ veckor, månader?

SVAR: Jag kan gå ner i vikt väldigt fort så jag såg det på magen redan efter 2 veckor. Men på hela kroppen såg jag det efter ca 2 månader.

Vad rekommenderar du att man ska äta för att gå ner i vikt?

SVAR: Jag tog bort kolhydrater, mjölprodukter, socker & salt och det funkade perfekt för mig. Jag åt mycket ägg, sallader, bönor, falefel, tonfisk, lax, avokado & keso mackor… lite så åt jag. Jag rekommenderar också att äta lite men ofta. Efter bara ca 1 vecka så jag inte ens sugen på det ”onyttiga” sakerna längre och såg fram emot en lunch med lax och bönor 🙂

Festar du inte längre? för att? 

SVAR: Jorå, jag festar fortfarande, kanske inte lika ofta och lika hårt. På onsdagar när jag jobbar på Cafe Opera och vissa kvällar när det händer något speciellt. Men annars inte. Jag dricker sällan när jag är ute längre då jag är för upptagen med att stå och dansa på dansgolvet haha. Jag tycker det är såå mycket softare att stanna hemma med massa mat än att gå ut nuförtiden. Förut såg jag utgång = bli full och ha kul. Nu ser jag det endast som att gå ut och dansa. Så längtar faktiskt lite tills imorgon då jag får dansa 🙂

Hur är din relation med din pappas nya familj, alltså kvinnan och barnen?

SVAR:  Den är bra 🙂 Pappas tjej Åsa är supergullig och vi kommer mycket bra överens. Hennes barn är skit sköna och är lite i samma ålder som mig och Benjamin så vi kommer också jätte bra överens. Nu ser jag dem tyvärr inte så ofta eftersom de bor på Mallorca och jag jobbar hela tiden…

Skulle du tänka dig att bilda en familj nu med Philippe? jag menar, du går ju inte i skolan ändå .

SVAR: Just nu vill jag inte ha barn. Jag vill ha stenkoll på min ekonomi och karriär innan jag skaffar mig ett barn som är ett sådant enormt stort ansvar. Det är ju extremt ordning och reda på mig, så jag behöver bättre koll på min ekonomi isånnafall så jag vet ifall jag ens har råd med allt. Men annars skulle jag faktiskt (sjukt nog)  känna mig redo för att bli mamma. Jag känner mig själv extremt väl, vet jag vill med livet, har mognat extremt mycket senaste åren och är väldigt lillgammal. Jag personligen är mogen nog om man säger så för att ta hand om ett barn. Dock inte redo för allt ansvar så som boende, ekonomi och liknande.

Hur känns det att så många vet så mycket om dig?

SVAR: Jag är väldigt öppen som människa och kan lätt berätta min livs historia för en främling på gatan så jag har inga problem alls med att många vet mycket om mig. Däremot har extremt svårt med folk som har fördomar innan dem lärt känna en person.

Hej Bianca Förlåt om det här är något du inte vill svara på men jag undrar hur du gör när du kommer in i depression? Jag har aldrig blivit diagnoserad med depression men jag kommer in i svackor ibland när jag mår jättedåligt och inte vill gå upp ur sängen.. Det påverkar mina relationer med andra också så jag undrar bara hur det brukar vara med dig?

SVAR: Det är samma för mig, det påverkar också mina relationer kring folk omkring mig. Man blir ju liksom en sämre variation av sig själv när man kommer in i depression svackor. Man blir trött, lat, negativ, bitter och väldigt osocial, iallfall jag. Det jag vet fungerar på mig när jag är i en depression är att ta en långpromenad och lyssna på mina favorit låtar, då mår jag direkt bättre. Kanske inte så pass bra att svackan går över men får iallafall en positivare tänk. Sen har bröder som alltid funnits där och bjuder ut mig på luncher, middagar you name it så man gör saker som påminner än om att du måste rycka upp dig och gå vidare med livet. En annan sak jag gör är att ta min anteckningsbok och göra lista på vad jag ska göra next. Bara små saker som att städa rummet, ta en promenad, dra mig till gymmet, handla mat, ny lista på spotify amen ni fattar. Världens enklaste grejer som är enkla att bocka av. Och bara att få bocka av saker jag gjort är extremt lättande.

Vilka 3 flicknamn och 3 pojknamn skulle du välja till dina barn?

SVAR: Olivia, Rose, Laura och  Matheo, Danielle sen har jag JÄTTE svårt att komma på sista killnamnet…!! Hjälp mig!!

Hej finaste Bianca!Har några frågor till dig;

1. Du som reser så mycket, har nu något favoritställe?

SVAR: Jag måste nog säga att mitt favorit ställe nog är NewYork, ganska självklart. Men bara älskar ALLT med den staden.


 2. Tycker du det är jobbigt med fans som vill ta bilder med dig?


SVAR: NEJ verkligen inte!! Det är SÅÅÅ jäkla roligt när ni kommer fram så man får träffa er!!

3. Har du något favoritmärke?


SVAR: Zara, utan tvekan 🙂

4. Vad tycker du om Paradise Hotel?


SVAR: Jagt tycker det är ett sjukt underhållande program som jag alltid fastnar för och kolla hela säsonger på. Jag skulle aldrig ställa upp där själv. Men jag tycker folk är alldeles för hårda mot deltagarna. Alla är olika och alla agerar, tycker, tänker, klär sig olika. Alla är vi olika och det är något man får ser i Paradise Hotel. Detta leder till att folk stör sig på 1 eller flera personer i programmet vilket kan leda till näthat vilket jag är TOTALT emot! Jag tar programmet med en nypa salt och njuter bara över att få se enkel underhållning. Låta huvudet få vila i 1 timme är ju svinskönt! Det har dessutom visats en utredning på att det ska vara bra att kolla på Paradise Hotel. Att se relationer bilder, brytas ner igen och se hur folk agerar mot varandra i olika situationer ska tydligen vara bra att kolla på så man lär sig något av det. Alltså inte så himla att kolla på 🙂

5. Funderar du på att öppna restaurang någon gång i framtiden med Benjamin kanske?

SVAR: Ååååh det är ju vår största dröm! Jag, Oliver och Benjamin öppna en restaurang, den skulle gå som en succé haha! Dem gör menyn och jag inreder, ni skulle slicka tallrikarna efter varje portion jag kan jag säga 🙂

 

Hur mycket kostar balenciaga väskan som du la upp bild på för några dagar sen?
Beskriv gärna din familj med tre ord för var och en.

SVAR: Den kostar 10.000 kr. Haha oj detta ska bli kul. Pappa: passionerad, talangfull, ordningsam Mamma: rolig, generös, galen Oliver: passionerad, givmild, smart Benjamin: passionerad, rolig, pruttnödig (haha sorry benjamin var tvungen)  Theodor: fotbollsälskare, galen, väluppfostrad

 Älskar din blogg, du må vara ”välkänd”, men älskar att du inte gör en stor grej av det utan du är en vanlig – människa, love it!
För ett tagsen var du inne i en svacka, jag har själv varit där, varit deprimerad i 2, 5 årstid, min uppväxt har inte varit så lätt alltid, hadt otur med vänner. Men alltid haft en stöttande familj som hjälpt mig. Men detta kom ikapp mig efter att försökt tryckw bort och rycka på axlarna. Hur gjorde du för att orka? Jag träffar e psykolog och gjort det nu i 2 årstid och jag har klippt banden med nästa alla mina vänner. Men känns som man behöver ngt nytt, men hur gjorde du och hur tänker du? Pysykiska sjukdomar är lite tabu att prata om och speciellt att säga att man själv har en. Inget du känt varit pinsamt?
Känner igen mig så himla mycket i dig som person, så det är galet. Säkert tusen som säger det men men.
I dåliga dagar så kom ihåg att du är en riktig pangbrud 

SVAR: Jag har aldrig tyckt att det har varit pinsamt att prata om min depression, snarare tvärtom. Jag är otroligt trygg i mig själv som människa så alltid varit stolt över mig själv på något sätt och då blir det enklare att prata om det. Jag står alltid för mina åsikter och därför skulle jag aldrig känna att det var pinsamt att öppna mig. Jag måste säga att träningen gjorde att jag orkade och som jag skrev innan, att bocka av små saker. Att få känna sig stolt över något man gjort som att träna eller städa rummet så man fick ge sig en klapp på axeln. Såna små vardagliga saker gjorde att jag orkade få upp humöret. Men också att min familj har blivit närmare och fått en bättre relation. Relationerna runt omkring är extremt viktiga just då.

– Är du feminist?

SVAR: Ja kanske lite…. ingen grov feminist men kan hålla med om mycket de har att säga.

Om du skulle laga och sätta ihop en egen trerätters-middag, vad skulle du bjuda på?

SVAR: Oj herregud vad stressad jag blev bara nu haha. Jag skulle nog laga toast skagen eller svampsoppa till förrätt, lax och min bulgursallad till varmrätt, och en utsökt och pampig banasplit haha, älskar banasplit!! Kanske inte en sådan fin middag, men jag gillar ju inte så fin mat….

 Jag vet att du älskar din pappa och att du brukar träffa honom någon gång per år osv, men kan du känna dig besviken på honom för att han i viss bemärkelse valt/valde bort dig och dina syskon och hur gör du för att hantera/acceptera det? Har du känt att du saknar en ordentlig fadersgestalt?

SVAR: Om det är något jag har svårt att prata om så är det min pappa. Jag vet liksom inte riktigt hur eller var jag ska börja. Jag har aldrig känt att jag saknat en ordentligt fadergestalt direkt. Min pappa är en väldigt passionerad man som gör ett stort intryck på en. Så varje gång man är med honom känns det som att man aldrig varit ifrån honom. Men det är också det som gör att jag saknar honom mycket och ofta. Man minns honom väl bara efter 1 gång man träffats så han är lätt att sakna liksom. Det kan bli extremt tomt utan honom efter att ha spenderat en hel sommar med honom om man säger så. Jag kan självklart känna mig besviken att min pappa flyttat till ett annat land och inte är så delaktig i mitt liv men åh andra sidan vet att han mår bäst där och det var bra för honom att komma ifrån Sverige. Mycket negativ energi för honom i detta land. Jag kan inte riktigt skriva mer för då kommer jag nog börja gråta.

Hej! Dum fråga, men är du kittlig under fötterna? Hade varit kul med ett klipp då du blir kittlad under foten! 

SVAR: HAHA jag är tyvärr inte kittlig fötterna så det blir inget klipp på det här inte. Men rolig fråga 🙂

Skulle du vilja visa ditt rum någongång?

SVAR: Tyvärr inte som det ser ut nu… det är med andra ord KAOS just nu.

Hej Bianca : )
Nu tänker jag ställa en fråga som du kanske är för blyg för att svara på? Men jag undrar alltid över det när det kommer till relationer över lag….
Kan du göra nr 2 på toaletten och släppa väder inför din käresta? Det är ju en stor del av livet som man är tänkt att ”skämmas” över liksom. Men har ni kommit dit hän i eran relation att ni kan göra det inför varandra?
Tack för en härlig blogg!!!!

SVAR: Inget jag är för blyg för att svara på hehe. Jag pruttar inte framför Phillipe, har dock råkat göra det i sömmen 1 gång…. började gråta för att jag skämdes så mycket haha! Skulle inte kunna göra nummer 2 framför honom men kan dock säga att jag ska göra nummer 2 tyvärr haha! Jag har dock en hemsk förmåga att bli förstoppad när jag är i Göteborg och nu senast blev jag jätte förstoppad! Så söt som han är försökte han hjälpa mig med kaffe, en skål med keso för att jag skulle bli lösare och då bajsa som det heter hehe. Så jag satt på toan i 1 h och han kom och knackade på och kollade hur allt gick och om det hade ”hänt” något än.. haha! Så där är jag öppen men jag skulle ALDRIG bajsa och prutta framför honom!

Mina frågor är: Kan du inte visa dina 3-5 absoluta favoritplagg/skor/accesoarer som du har?
top tre semestrar som du gjort?
land du vill besöka (som du inte redan varit i)?
en room-tour skulle också vara såå kul!

SVAR: Jo det kan jag absolut göra snart 🙂 Mina topp tre semestrar är nog Marbella första året, vår första Thailand resa & Italien resan i somras. Jag vill åka mer runt om i Amerika, Mexiko, Afrika, China, vill också åka runt med i Italien och ÄTA mer 🙂 En room-tour får ni när jag fått ordning på mitt rum 🙂

Vad gör du när du har en såndär där dag då du känner dig nere och allt känns hopplöst?

SVAR: Svarat på detta innan, men vill ju svara på varje fråga! Små grejer som får upp humöret en aning är det bästa i längden. Så som en promenad med din favorit musik i lurarna, äta din favorit mat, städa rummet, ta ett bad, umgås med familj och vänner. Sådant får dig i längden att hitta tillbaka dig själv och rytmen du har när du mår bra 🙂

Lite Instagram över frågorna här, du e snygg, kläderna och familjen. Nån konstig fråga??? Vänta…Har du körkort? Cyklar du mycket? Har du släppt nån låt? Har dörrarna i köket trillat av igen efter arga snickaren? Hur har det blivit så från o till med magen? Tänker du mycket och ligger före innan planer sätt i verket? Är du chef på jobbet? Är du en liten Kardashian Swede?

SVAR: Nej jag har ikke körkort men ska ta det snart! Är vettskrämd för trafiken… därför det tagit sådan tid. Jag cyklar mycket på somrarna, älskar att cykla <3 Jag har släppt 1 låt när jag var 11 och var med i Junior Eurovision Song Contest som heter” Kan Det Bli Vi Två”. Haha nej dem har ikke trillat av efter Arga Snickaren. Mitt magproblem tror jag har att göra med att jag egentligen är lite gluten och laktos allergiker men ändå fortsätter äta det. Men det blir bättre så fort jag äter nyttigare mat 🙂 Jag tänker extremt mycket och är en liten perfektionist så mycket planer hit och dit JA! Jag är ikke chef på jobbet 🙂 Haha ja jag är väl en liten Kardashian Swede antar jag, vet inte riktigt vad det innebär but I guess so.

Hej!
 Vem är din bästa vänner och varför? 
Tjänar du pengar på din blogg ?
 Hur träffades du och din kille?
 Kommer folk fram till dig på stan och frågar om bild?
 Känner du dig som en kändis? Favorit tv- serier,film och musik? När du är i gbg var brukar du hänga? Vill träffa dig hihi

SVAR: Mina bröder är mina bästa vänner hehe, lite mobbat men de känner mig bäst, det är dem jag kan vara helt mig själv,  de accpeterar mig för den jag är och det är dem jag har absolut roligast med! Ja, jag tjänar pengar på bloggen. Jag och min kille träffades första gången i Marbella för ca 4 år sedan, men vi fattade tycke för varandra på Cafe Opera för exakt 1 år sedan. Det kommer absolut fram folk och frågar om en bild, blir alltid lika glad av att träffa er, ni får komma fram oftare!! Jag känner mig så långt ifrån en kändis så ni fattar inte. Jag kan liksom sitta och peta i näsan på tunnelbana och sen kommer jag på att ”shit, nån här kanske faktiskt känner igen mig…” Min favvo tv-serie är alla reality shows, jag är en reality junkie, favvo film är ” Nyckeln till frihet” och jag älskar all slags musik förutom rock och opera. Haha jag brukar hänga vid Grandpassagen och lite där runt NK området, vet inte vad det heter… men där ”hänger” jag. Då får vi ses nästa gång jag är i Göteborg 🙂

Kan du spela gitarr eller något annat instrument? Jag skulle vilja lära mig spela gitarr.

SVAR: Jag har inte tagit några kurser i gitarr eller piano men jag har lätt att lära mig och ta upp ackord och liknande. Vill jättegärna lära mig spela piano!!

Hur lär man sig att trivas och älska sig själv och livet? Tips?

SVAR: Omring dig med människor som delar dina intressen så du kan stå och vara stolt för det du gör om dagarna och brinner för. Värsta jag vet är att vara med människor som är nedlåtande åt dina passioner och intressen.. Var med människor som lyfter upp dig och älskar dig just för det du brinner för så kommer du att trivas galant med dig själv. Det är tack vara min familj som är så pass trygg i den jag är. Livet lär du dig med åren att älska, jag är så ung så jag har tyvärr inget bra svar där.


Berätta om hur en helt vanlig dag i ditt liv ser ut! 


SVAR: Jag vaknar, snoozar gärna i 1 h innan jag går upp. Jag slänger vatten i ansikte för att dämpa min enorma svullnad i ansikte och dricker ett stort iskallt glas vatten. Går en promenad med Marqy, går hem och äter frukost framför Tv4Nyheterna och bloggar. Börjar därefter sminka mig och välja vad jag ska ha på mig. Sen chillar jag gärna framför tvn någon halvtimme till innan jag drar mig ut till stan för att antingen kolla butiker, hänga med kompisar/familj eller jobba och sedan hem igen efter några timmar för att duscha, blogga, planera, kolla mail, blogga igen, städar rummet för 149e gången, börjar laga mat med familjen, äter maten med familjen och sedan chillar i soffan framför tvn med datorn i knät 🙂 Sedan torkar jag av sminket, bortstar tänderna och somnar i sängen. Kan hända att jag äter middag inne i stan då och då också.

Vad brukar ni hitta på?


SVAR: Jag och min familj? Vi brukar mest äta, det är liksom det vi alltid gör när vi hänger. Om vi lagat mat eller testar olika restauranger. Roligare än så blir det inte. Fast vi har ju så jäkla kul när snackar vid ett matbord så det blir ju roligt ändå 🙂

Restips tack!!?

SVAR: Oj, restips… men NewYork, Thailand, London, Marbella, Mallorca… dem stora berömda städerna skulle jag säga.


Vad längtar du just precis nu till?

SVAR: Just nu längtar jag mest till vår skidresa till Sälen som vi åker till snart!!!

8 reaktioner på “FRÅGESTUND PART 3”

 • Mikaela skriver:

  haha asså önskemålet om att få se dig bli kittlad under foten kom helt klart från en fotfetischist som ville få dig att lägga upp typisk fotporr, bara så du vet!

 • Mikaela skriver:

  Förresten, måste ge dig en big up för att du är så ärlig, härlig och öppen!

 • Rebecca skriver:

  Åh är din favorit stad new york! Jag ska snart ditt, så skulle inte du kunna göra en guide eller skriva dina bästa tips gällande New York. Typ mat (du verkar alltid hitta så mycket bra restauranger och äta så gott), ställen att besöka, favorit affärer osv. Skulle uppskattas jätte mycket! Och tack för en super bra blogg, min favorit faktiskt!
  Massor av kramar till fina dig!

 • R skriver:

  alltså det känns så konstigt men känns som vi är nästan samma person haha. På sättet du skriver, att vi är samma ålder och dina intressen. Känner ju inte dig men skulle tro att om vi träffades någon gång så skulle vi bli supernära vänner. Kanske låter konstigt haha men svårt att förklara 😀
  Kram!!

 • Tanja skriver:

  Tack för att du besvarade på mina frågor. Önskar dig att du får ha en trevlig dag idag

 • Netti skriver:

  Oj vad mycket frågor du har fått och det är en väldigt intressant läsning 😀

 • Linnea skriver:

  Haha Gud vad sjukt när du skrev att du alltid blir förstoppad när du åker till Göteborg, för känner igen mig såå väl! Hade ett distansförhållande o varje gång jag åkte till honom blev jag hård i magen! Undrar om det beror på att man undviker att bajsa när man måste för att han är i närheten? Vissa säger ju att det beror på att man byter miljö, men jag vettefaan..

  Jag har alltid varit pryd på det sättet men nu kan jag äntligen (efter 1 och ett halvt år) bara säga rakt ut nät jag ska gå o göra nr 2 haha..sååån lättnad!

 • Klara skriver:

  Jag har en till fråga, hehe.. Mycket möjligt att du svarat på dne innan och att jag missat, men vad vill du göra med ditt liv? Det låter lite konstigt, jag menar inte att du gör något meningslöst just nu, men du är trots allt väldigt ung och är ju egentligen kapabel till att göra det mesta. Har du några planer på att studera vidare? Eller något drömjobb? Du skriver att du vill ha barn, men inte än, vad vill du göra innan dess liksom?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *