GLAD ONSDAG

IMG_4829-910x682
IMG_4817-910x682

 

God förmiddag och glad onsdag på er! Jag är på jobbet just nu och är avundsjuk på alla som får vara ute i solen 🙁 Vill osså vara ute i solen och njuta!! Iallfall, bilderna är ifrån i söndags då vi hade söndags middag hemma hela familjen, sååå mysigt. Oliver lagade sin grymma pasta tomatsås och innan det gjorde vi en liten antipasto tallrik som vi slängde i oss. Fasen vad gott det är alltså. En brödbit, burrats, salami, mortadella, tomater och olivolja och salt!! Blir liksom inte enklare och godare <3

Btw!! Kul att se att ni är så många som kommenterar att ni känner igen er så mycket i mig!! Så himlans roligt när ni kommenterar så jag också får veta mer om er 🙂 Annars blir det liksom lite ensamt här på bloggen hehe.

Nej nu ska jag jobba vidare och sedan ut på stan och njuta lite av solen iallfall innan jag gör mig redo för kvällen. Syns vi på Cafe Opera ikväll?? Isånnafall så är det bara att maila mig till [email protected] för plats på kvällen lista. Du skriver som vanligt ditt namn + efternamn + antalet personer du kommer med så fixar jag lista till 23.30 🙂

Kisses <3

8 reaktioner på “GLAD ONSDAG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *