GLOSSYBOX DINNER

IMG_8560
IMG_8561
IMG_8569
IMG_5610
IMG_5585
IMG_5588
IMG_8568
IMG_8570
IMG_8562
IMG_5593
IMG_5603
IMG_8567
IMG_8552
IMG_5611

 

Lovely dinner with lovely people 

Hallå vänner! I onsdags så jag var bjuden till en middag där vi firade grymma Clara Hallencreutz egna design till Glossybox i hennes sjukt snygga ateljé. Det bjöds på trevligt sällskap med massvis av skaldjur och härliga goodiebags. Jag hängde mycket med fina Mira, Sara Biderman och lärde även känna Angelica Blick under kvällen, jäklar vilken fin tjej alltså, helt underbar!!

Som ni märkt tog jag ledigt från bloggen i 2 dagar. I torsdags vaknade jag upp och mådde piss och har gråtit hela dagrarna sedan dess. Ni vet när det känns som att hela kroppen suckar hela tiden, den känns tung, tunglös och tårarna rinner nedför kinderna helt utan anledning. Jag vet liksom inte varför jag mår dåligt, det bara är så just nu helt enkelt. Har väl kommit in i någon depression igen men förhoppningsvis mår jag bättre snart. Det har inte hänt på 1 år så bara lite chockad över att det helt plötsligt är tillbaka, mina hoppar in och ut i depressioner. Hoppas verkligen på att det inte är något långvarigt!!

Nu ska jag jobba sedan ska jag snabbt hem för att pussa på min älsklings Theo som fyller hela 8 år idag!! Herrgud vad tiden går fort…!

Puss <3

7 reaktioner på “GLOSSYBOX DINNER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *