HIPP HIPP HURRA PÅ GRODANS 8 ÅRS DAG

11082792_592477054222852_1999982386_n

 

Idag är det verkligen ingen vanlig dag för IDAG är det min älsklings groda, min älskling fis, min älsklings Theo som fyller hela 8 år!!! Alltså vad hände med tiden..?! Känns som han föddes igår liksom! Kan inte fatta att han är så stor, går i skolan, har egna åsikter och att han liksom blivit sin egen lilla person med egen syn på saker och tycker till om mycket. Det började han med för några år sedan dock men det känns lite sjukt när man tänker på det. Min lilla fis bara växer och växer och snart är han tonåring och ska börja festa och dra hem brudar haha!

Theodor är det bästa som hänt familjen och han är vår lilla energiprick som alltid lättar upp stämningen, som alla tävlar om att få gosa och pussa med. Han är världens skönaste, roligaste, galnaste och smartaste 8 åring som älskar allt som har med fotboll och tvspel att göra men mest av allt älskar han sina syskon hehe 😉  Det är det bästa som hänt mig att jag fick bli storasyster för andra gången <3

Nu ska jag jobba klart sedan hem för att pussa sönder honom innan han blir för stor för syrrans pussar <3

2 reaktioner på “HIPP HIPP HURRA PÅ GRODANS 8 ÅRS DAG”

  • Mia skriver:

    Eller drar hem killar..;)
    Grattis till din lillebror!

  • anonym skriver:

    ååh älskar hur gullig du och din familj är mot varandra! tack vare dig så har jag fått bättre kontakt med min egna familj och förstått hur viktig släkten är. Så tack för det! Har tillbringat helgen hemma faktiskt, istället för att festa som jag vanligtvis gör. Härligt var det! Ha en bra dag! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *