”THE WORLD I KNOW” RELEASE PARTY Part 1

IMG_5619
IMG_5616
IMG_5614
IMG_5612
IMG_5623
IMG_5622

 

Bästa paret <3 

Igår var en kväll jag VERKLIGEN behövde!! Hade så jäkla roligt!! Nause som ni antagligen hört talas om släppte igår deras nya singel ”The World I Know” som för övrigt äger, den går på repeat dagarna långa i hörlurarna! Det firades med drinkar, godaste sällskapet och godaste middagen på Vassa Eggen. Ett ställe jag inte varit på tidigare men som nu är mitt nya favvo ställe. Herregud vad soft det var där. Var som att hamna rätt in i New York, och maten, MATEN, sååååå gott!!!! Drack dessutom den godaste drinken ever, slickade glaset efter. Amen ni hör väl. Det var en underbar kväll helt enkelt med världens härligaste människor! Så jäkla kul att jag och Benjamin är nära våran storebrors kompisar <3

Så kommer här nu med 2 nya tips till er: Lyssna och ladda ner ”The World I Know” och gå till Vassa Eggen för en en softaste middagen med grym atmosfär där dem serverar underbara drinkar!

Mer bilder från middagen kommer senare <3 Puss!

3 reaktioner på “”THE WORLD I KNOW” RELEASE PARTY Part 1”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *