RELEASE PARTY PART 2

IMG_5626
IMG_5628
IMG_5629
IMG_5633
IMG_5635
IMG_5638
IMG_5639
IMG_5637
IMG_5634

 

<3

Mer bilder från gårkvällen. Antar att ni kan se på maten hur gott det var. Jag är ju inge köttälskare egentligen men detta var som en dröm i munnen! Jag åt tills byxorna höll på att spricka och sedan kände Benjamin och jag att det var dags för oss att åka hem och sova. Vi var ju tvungna att vara pigga nog för att gå upp tidigt imorse och sjunga för lillfisen Theo.

Men som sagt, jag kan varmt rekommendera att gå till Vassa Eggen för en supermiddag. Passar utmärkt för födelsedags firande eller bara en härlig middag med vännerna innan utgången. Det ligger mitt i stan också så gångavstånd till det mesta. Det var svårt att inte följa med de andra ut kan jag säga då stämningen där verkligen är på topp, underbar energi!

Nu måste jag återgå till kalaset 🙂

 

8 reaktioner på “RELEASE PARTY PART 2”

 • Johanna skriver:

  Skitsnygg jacka!! Var kommer dem ifrån?

 • My L skriver:

  Älskar jackan! Har du köpt den nyligen?

 • Emma skriver:

  Kan inte typ du och Benjamin skaffa en podd? Vore så sjukt kul och intressant 🙂
  Kram kram finaste tjejen och favvobloggen!!

 • Emilia skriver:

  Alltså så roligt! Jag gick i Leonards storasysters (Rebeccas) klass i mellan-högstadiet, hängde en del hemma hos dom och minns Leonard som en liten gullig skitunge… 😀 Såg videon till The world I know, och kände mig asgammal när jag ser att den där lilla skitungen har blivit en vuxen man! :p Crazy, vad tiden går…

 • Olivia skriver:

  Hej tack för all spännande läsning varje dag! Så fin jacka! Förstod dock inte, är den från top shop eller zara och är den köpt nyligen?

 • Beata Cohen skriver:

  Hej Bianca!

  Jag tänkte höra om du kunde berätta vad ni åt den kvällen? 🙂 maten ser fantastisk ut men tycker mig inte hitta det på deras meny… Tacksam för svar!

  Kram och tack för en superbra blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *