FLOWERS OH FLOWERS

IMG_3601
IMG_3600
IMG_3602

 

Om det är något jag kan ge som bästa hustipset för att ge mer liv till hemmet så är det självklart BLOMMOR!! Det ger en sådan varm, romantiskt och mer livfull känsla i hemmet och kan även ge den där röda tråden som många kanske har tappat. Att köpa då ett antal blommor som har en röd tråd med liknande stil och färger och ställa fram lite här och var gör direkt att ditt hem direkt ser mer välkomligt ut och inte lite kalt (om det nu är problemet exempelsvis).

Om det är något jag ska satsa på när jag flyttar hemifrån och något jag faktiskt kommer lägga ner lite pengar på så är det blommor 🙂 Håller ni inte med?!

Nu ska jag åka hoppa in i duschen och sen jag inte vart den här dagen ska ta vägen. Är ledig idag och har inget inplanerat… ska tvinga mig själv till gymmet ikväll och försöka springa bort denna lilla depression. Hope it works!!

Puss <3

10 reaktioner på “FLOWERS OH FLOWERS”

 • Emelie skriver:

  Alltså vilken fiiiiin ananas!! Haha var fult det lät, men den var verkligen fin! Vart är den köpt? 😀
  kram på dig! Och du, det kommer bli bättre! Kanske inte idag, eller imorgon eller om en vecka. Och det kan bli bättre för att sedan bli sämre, för att sedan bli bättre igen. Tänk bara på att du (verkligen!) inte är ensam, det finns många som mår dålig till och från, jag är absolut en av dem. Jag menar, VEM mår inte dåligt vissa dagar? Okej att många blir glada igen snabbt, men så finns det du och många fler som det tar lite längre tid för, men det betyder inte att det kommer vara såhär för alltid. Du kommer bli glad! Du kommer må bra igen <3 Åh vill bara krama dig. Vet hur det känns när man bara vill sitta i ett mörkt tyst hörn, ensam, utan att behöva prata, och bara titta på folk genom en glasvägg och gråta. Men sen kommer det en morgon när du vaknar och känner dig happy igen, och då kommer du vara gladare än innan!! "There's always rain before there's sunshine, and when the sun finally starts to shine, it starts to rain again, maybe harder, maybe during a longer time. Earth won't work without water, or without sun. Therefore, it will always rain, but you must remember that you will always see the sun again, even though the sky's all gray and the rain just won't stop pouring. That's just how nature works". <3

 • alicia skriver:

  du har så otroligt härlig klädstil Bianca! Vet att du har skrivit vid flera tillfällen att du får mycket av din inspiration från tumblr?! Undrar om du kan dela med dig av några av dina favoritbloggar? Skulle verkligen behöva lite inspiration!! 🙂

 • nette skriver:

  Jo! Blommor är det bästa! 🙂

 • marie k skriver:

  Blommor är så fint, även härliga ljus ger en skön hemtrevlig känsla. att ha ett fint hem mår man bra av.

 • Claudia skriver:

  Vart kommer vasen ifrån? Samt de kuddarna som inte är missoni? Must have!! =)

 • Ioanna skriver:

  Vackra Bianca,
  Precis så som du skriver, har blommor för mig en alldeles speciell betydelse. Att komma hem när huset är fyllt med blommor och vackra buketter i alla dess färger skapar direkt en känsla av harmoni, och trivsel. Bara med sin närvaro kan det lysa upp de allra mörkaste dagar, och ja… Få andetagen att kännas lite ”lättare” om du hänger med… Haha.

  Med blommor kan magi skapas, så omge dig själv av dem vackraste blommorna i ditt vackra hen, med din fantastiska familj så lovar jag dig att denna svacka snart kommer att vara över.

  Μasså kramar!

 • Anton skriver:

  Nått som låter kul är att alla säger hoppa in i duschen, tänk om alla gjorde det o bröt benet på ett tvål. Se upp Bianca don´t let the soap kill a bone.

 • JUNITJEJ skriver:

  Det är verkligen fint med blommor!

 • Lotta skriver:

  Din mamma har verkligen såå fin inredningsstil, precis i min smak med varma färger i beige, brunt, rosa och silver och gulddetaljer. Ananasen vill jag oxå ha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *