DINNER FOR TWO

IMG_5652
IMG_5650
IMG_5653

 

IMG_5655
IMG_5657
IMG_5658
IMG_5665
IMG_5670
IMG_5668

 

Middag med Benjamin igår på Piatti 

Det blev ingen träning igår.. Istället blev det italiensk middag inne i stan på med Benji. Jag storstädade huset efter Theos kalas och tro mig när jag säger att det var GALET kaos hemma hos oss. Presentpapper överallt, godis på golvet, tallriker, bestick, glas och all mat var framme, spel och leksaker utspridda över hela huset, jackor och skor slängda på golvet, amen ni fattar! Det var väldigt stökigt hemma så direkt när jag vaknade så tog jag tag i en storstädning och städade allt så huset såg fint och rent ut igen haha. Var färdig precis lagom till att mamma vaknade så hon slapp ta hand om all den röran.

Iallfall, just därför tyckte jag att jag förtjänade att skita i gymmet (haha alla ursäkter för att slippa gå till gymmet) och äta middag ute istället 🙂 Mycket bra mat på Piatti speciellt deras pasta och tiramisu 🙂 Jag kände mig dock lite stor i magen då jag åt tårta efter tårta på Theos kalas så jag nöjde mig med en bit pizza till förrätt och sedan en sallad till varmrätt och dessert haha, det kanske inte blev så nyttigt ändå hehe…

Jobbar idag på förmiddagen, sedan ska jag hem och fortsätta städningen av min nedervåning som än en gång ser ut som ett bombnedslag!

Puss <3

8 reaktioner på “DINNER FOR TWO”

 • Lisa skriver:

  Ditt finger är väldigt krokigt? haha x)

 • Gerd skriver:

  Vilken tjej du är Bianca, härligt att du avlastar mamma !!

 • Fia skriver:

  Alltså.. Nu har jag suttit och bläddrat i din blogg i över en timme. Det känns typ som att läsa om sig själv. Jag har skrivit musik sedan jag var 8 år gammal(är 20 bast nu), pluggat musik tre år på gymnasiet och nu musikvetenskap på universitet, köket är min oas där jag experimenterar hej vilt, skönhet, mode och inredning tar upp resten av tiden. Känns rätt bekant när man läser dina inlägg så jag var tvungen att lämna en kommentar. Dessutom måste jag säga att du verkar vara en så… Hur ska jag formulera mig.. Hälsosam människa på alla plan? Sund inställning till livet. Bra förebild för många unga tjejer! Och äldre såklart. Vet egentligen inte vad jag vill säga med allt detta, men lite postiv kritik är väl alltid kul? Fortsätt vara kanoners! Kram

  • biancaingrosso skriver:

   Åh men gud vad fint skrivet!! Började rysa på hela kroppen! Tack så hemskt mycket för dem fina kommenterarer fina du <3 Hoppas vi ses snart! Puss <3

 • anna skriver:

  tips vid depp: prova att le en minut allt du kan, samtidigt som du hoppar upp o ner under den minuten, se sen om de känns bättre! det kan ge värsta glädje o energikicken! endorfiner i kroppen o hjärnan tror man är glad när man ler så mkt m.m. (inte om man är djupt deppig och riktigt sjuk, men om man är sådär smådeppig) kramar anna
  ps: du är grym!

 • Tina skriver:

  Hei Bianca
  Nyyydelig hår du har!!<33 Hvor er tshirten fra??:D Håper virkelig du svarer, den var kjempefin!!

 • Sandra skriver:

  Hej Bianca!

  Besök gärna min nya inredningsblogg 🙂 http://sandrasinspiration.devote.se/
  Finns även på instagram under namnet @sandrasinspiration.
  Kramkram!

 • ebba skriver:

  Bianca! Jag har bästa idén: du, Benjamin och Oliver borde starta en podcast!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *