FRESH HAIR

IMG_5703
IMG_5696
IMG_5699

 

Fresh hair aging thanks to the amazing Elif <3 

Tjena mors! Sorry för svin dålig uppdatering men haft för mycket på jobbet och massa annat så inte riktigt hunnit varken blogga eller ta bilder på något vettigt. Men igår iallafall så drog jag till Elif och fixade min utväxt och gjorde en hårinpacknig som precis som kommit in till Sverige. Mitt hår lyser något helt fantastiskt nu och det är såååå mjukt! En dröm för mig som annars har väldigt torrt hår och inte så mycket glans i det. Men nu så 🙂 Bara Elif som hittar alla dessa grymma produkter! Ska visa er mer bilder imorgon och förklara lite mer kring behandlingen.

Nu ska jag börja fixa mig inför ikväll, det är ju Finest Awards trots allt och jag är nominerad 🙂 Håller tummarna för att jag tar hem det i år igen!! Snart ska jag dra till Elif igen som ska göra frisyren på mig ikväll. Jag brukar ju oftast endast lite på mig själv och därför göra båda hår och make, men litar ju fullständigt på Elif så det ska nog bli bra 🙂 Det ska bli slarviga vågor med lite flätor involverade. Vill ha en liten beach känsla men åt det lite sexigare håller hehe.

Aja, jag hinner tyvärr inte blogga mer än såhär. Vi hörs imorgon istället 🙂 kommer ha massvis med bilder då. PUSS <3

11 reaktioner på “FRESH HAIR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *