INSPIRATION

11063190_587149664755591_988956520_n

 

Drömmer mig bort till det enkla livet i värmen på en strand med god mat <3 Varför kan inte Sverige bara ligga typ i Australien haha! Varför har vi detta piss väder just nu!? Solen som var så glad och hälsade på flera dagar i sträck. Nu har jag inte sett den på ett tag… 🙁 Jag som åker till Sälen nästa vecka för skidresa, då Måste solen komma fram. Ingen rolig skidresa utan att solen är på och gör dagen härligare. Håller ni inte med?!

Nu ska jag hem byta om och släpa mig till gymmet!! Puss <3

7 reaktioner på “INSPIRATION”

 • marie k skriver:

  Solen lyser fint här på Gotland, och man mår faktiskt lite bättre av sol och värme. Önskar dig en trevlig kväll. Kram

 • amanda skriver:

  Har du en ett eget tumblr-konto eller tips på härliga konton att följa?:)

 • Diman Dilir skriver:

  va härliga bilder!

 • junitjej skriver:

  Härliga bilder!

 • AnnaK skriver:

  Jättestort GRATTIS till bloggpriset. Det är du värd underbara tjej. Det jag gillar med din blogg är att du är så naturlig och den känns ärlig och mänsklig. Inte en massa påklistrad fasad och attityd utan en fin, mjuk, ärlig familjeälskande tjej. Lägg därtill att du hör till en känd och generös familj. Älskar att hänga med er hemifrån soffan eller när jag åker kommunalt. Det ger alltid lite inspiration och små glädjestunder.
  Ha en skön söndag!
  Kram

 • Caroline skriver:

  Vad hade du för storlek på din kavaj och skinnbrallorna från zara, som du hade på dig på finess awards? Jättefina!

 • Anette Starby skriver:

  Vilka vackra inspirationsbilder 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *