THANK U SOO MUCH <3

1427329052-746
IMG_5743
IMG_5744

 

unnamed
      
unnamed

 

IMG_5751

 

Rocking the same outfit 😉 

Hörni, måste tacka er riktigt ordentligt nu!! Det är helt underbart att ni röstade på mig så pass mycket att jag gick och tog hem priset. Det är ju tack vara ER som jag liksom får drivkraften att blogga, att man fortfarande känner att det är kul liksom. Det är när ni kommenterar både här på bloggen och på instagram, kommer fram på stan och hälsar och när ni som nu röstar på mig, det är DÅ jag får energi och jag hade aldrig kunnat tro att en blogg kunde göra mig så lycklig!! Jag blir så jäkla glad när jag får höra av er att ni känner igen er i mig, att ni kan relatera till mina problem & tankar osv. Jag vill helt enkelt ge er ALLA en stor jäkla bamse kram och ha en fest tillsammans med er!

Kan liksom ibland inte ens förstå att det faktiskt sitter riktiga människor och läser mig blogg om min ganska vanliga vardag. Det känns lite som att ni är på låtsas haha, svårt att förklara. Men det är därför jag blir så extremt glad när ni kommer fram på stan så jag får se och ta på er hehe.

Så ett mega mega tack för priset!!! Hoppas på att detta året blir ännu bättre för mig och för bloggen! PUSS <3

5 reaktioner på “THANK U SOO MUCH <3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *