BROMS

 

IMG_5760
IMG_5753
IMG_5759
IMG_5755
IMG_5758
IMG_5762
IMG_5769
IMG_5761
IMG_5767

 

Igår drog familjen (förutom Oliver) för en sen lunch på Broms. Det var inte riktigt något på menyn tyvärr som suktade mig, det var mest fisk på menyn och jag hatar ju fisk tyvärr. Så det blev köttbullar för mig, det var smaskens. Dock så får jag alltid så otroligt ont i magen av potatismos… En stört rolig grej vi gjorde under lunchen var att vi körde 10 snabba frågor på varandra så skulle man svara så snabbt som möjligt. As rolig grej att göra med vänner eller familj bara sådär på en lunch. Litet tips hehe 🙂

Nu är jag hemma med Phillipe och Benjamin, vi vaknade sent så har precis ätit en stor frukost. Vad ska man göra idag då?? In till stan kanske för att njuta av vädret lite 🙂

Puss & Kram Hörs senare. Puss <3

7 reaktioner på “BROMS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *