LOVE THIS

IMG_5788
IMG_5791

 

Ser ut som jag ska bajsa på mig haha menmen…

IMG_5792

IMG_5793
IMG_5812
IMG_5829

 

11131717_599394416864449_330388443_n

 Älskar Sälen och mina nya skidkläder från Colmar <3 

God morgon och glad lördag på er! Befinner mig i underbara Sälen just nu. Har varit 3 kaos stressiga dagar så har tyvärr verkligen inte hunnit blogga och snacka med er. Men låg uppe sent igår och förde över och redigerade bilder så passar på nu innan jag ska dra ut i backen. Älskar att vara tillbaka på skidorna!! Det är verkligen typ bland det roligaste som finns, speciellt när solen skiner klart på himlen!! Då blir åkandet sååå mycket softare. Det är Benjamins första gång sedan han var 6 år på skidor så har spenderat dagen med att agera skidlärare åt honom.

En super mysig dag helt enkelt som avslutade på bästa sätt med middag på kalas roliga Wallmans. Och btw, jag åker med hjälm så ni vet, jag hade bara inte på mig det här 🙂

Nu måste jag stänga ner datorn så jag hinner med alla andra i tempot här 🙂 Hörs snart, har fixat så det kommer in lite inlägg från gårdagen under dagen medan jag är ute och åker skidor. PUSS <3

 

2 reaktioner på “LOVE THIS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *