AFTERSKI

IMG_5813
IMG_5817
IMG_5819
IMG_5821
IMG_5823
IMG_5832
IMG_5833
IMG_5825
IMG_5827

 

Rolig familje afterski med kärt återseende…

Igår så uppträdde mamma (och Shirley Clamp) på den stora scenen på afterskin och självklart var vi där och kollade på. Benjamin valde dock att lägga sig ner på snön bland allt folk och sova lite haha, vi har ju hört mammas låtar en del gånger nu…  Bra drag ändå, kanske inte lika bra som i Valdisere haha men det var mysigt. Mitt i allt detta dök vår gamla barnflicka Erika upp (hon på bilden längst ner). Hon passade oss och följde med oss på resor från att jag var 4 år. Vi har typ inte setts på 10 år!! Så roligt att träffa henne och hennes söta små barn.

Dessutom träffade jag många av er där! Ni var Många som kom fram och ville ta fota, kramas och snacka SÅ KUL!! Älskar ju att träffa er! Skicka gärna bilderna ni tog till min mail [email protected] 🙂

PUSS <3

 

1 reaktion på “AFTERSKI”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *