EVERYDAY LIFE

IMG_5790-910x682

 

Bild från vår lunch på Broms, bild lånad av mamma 🙂 

 

Ja såhär ser det ut typ 70 procent av dagarna. Jag med min kamera som ska ta foto på ALLT! Och mamma fångade det på bild, älskart!! Jag gillar ju min lilla Canon som jag kan få med mig överallt för den är så bra och liten. Men har faktiskt köpt en systemkamera nu men jag är så sämst att jag verkligen inte förstår hur den fungerar!! Det är så mycket funktioner och annat som man ska kunna med alla inställningar hit och dit! Måste typ gå på några fotokurser eller kolla in youtube klipp innan jag börjar använda den.

Några tips på nybörjare inom systemkamera??

 

3 reaktioner på “EVERYDAY LIFE”

 • Anna skriver:

  Vad är det för canon kamera du har nu?

 • lisa skriver:

  vart har du köpt din sminkförvaring? hittade inte inlägget du gjorde om det.. Älskar din blogg!!!! puss

 • Patrik Lundberg skriver:

  Hej Bianca!

  Nästan alla systemkameror har ett automatläge där kameran själv väljer slutartid och bländare. Brukar vara utmärkt med ett ”A” på någon ”ratt” på ovansidan av kameran.
  Lycka till med fotandet och grattis till ditt pris på Finest!

  Önskar dig och hela din familj en glad och fin Påsk!

  MVH Patrik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *