PARTY HARD…

IMG_5915
IMG_5917
IMG_6016
IMG_6021

 

Vi älskar Donken <3 

Har lite svårt att få över alla bilder från gårdagen då vissa är för stora… suck! Men iallafall, hade det super trevligt på afterskin!! Mötte flera stycken av er som följer mig här och på instagram (@biancaingrosso) och än en gång, så jädrans roligt att träffa er!! Jag fick ett glas champagne av ett skönt gäng får Skåne men blev tyvärr bara en klunk av det glaset. Såg inte så mycket av varken Måns eller Isa då vi knappt såg någonting från hyllan vi stod på men det lät bra iallafall hehe. Efter afterskin var det dags att sätta på sig skidorna igen för att bege sig hemåt och göra dagens sista åk. När vi väl kom ner var vi så jädrans hungriga att vi drog förbi McDonald´s och tryckte i oss varsin burgare innan middagen haha. Bästa sättet att avsluta skiddagen på!

Nu ska jag sova, vi hörs mera imorgon. Puss och godnatt på er <3

3 reaktioner på “PARTY HARD…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *