AWESOME DAY

IMG_5879
IMG_5882
IMG_5886
IMG_5880

 Mamma både åker skidor och tar foto till bloggen på en och samma gång

IMG_5889
IMG_5903
IMG_5887

 This awesome little guy…

Vi hade ett en helt underbar dag igår. Solen sken och värmde våra kroppar, humöret var på topp och skidåkningen likaså. Vi hade riktigt sköna åk och prickade in många roliga backar. Och lilla Theo då, vilken skidåkare han har blivit, han åker ju fanimig fortare än vad jag gör ner för backen och då åker jag ändå fort ner…! Han ska in i alla skogar och hoppa på alla hopp som finns så lite nervös och mammig är man ju när man åker med en galen 8 åring.

Efter alla sköna åk så drog vi till en afterski där Måns Zelmerlöv och Isa från Melodifestivalen skulle uppträda men mer bilder om det snart 🙂 Puss <3

1 reaktion på “AWESOME DAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *