UP HIGH

IMG_5909
IMG_5912
IMG_5913

Happy face uppe på toppen

Fasen asså! Kan säga det om och om igen men jag verkligen ÄLSKAR att åka skidor. Skulle kunna stanna hör förevigt och åka skidor dagarna långa. Btw, innan vi drog hit till Sälen så kände vi i familjen att det var dags för lite nya skidkläder då mina gamla blivit alldeles för stora nu när jag gått ner i vikt en del sedan förra året. Och eftersom vi är trogna Colmar älskare sedan flera år tillbaka så blev valet ganska enkelt! Är klädd i Colmar från topp till tå och känner mig riktigt snygg i mina nya skidkläder som sitter som en smäck! Man ser det inte på bild men i verkligheten har jackan svin snygga detaljer. Nästa år så vill jag dock köra lite mer färgglatt i backen. Men kände att det är en bra investering med ett helt svart sett, går liksom inte att bli fel med svart (älskare av svart).

Ses snart med mer bilder. Puss!

 

2 reaktioner på “UP HIGH”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *