WALLMANS

IMG_5843
IMG_5836
IMG_5841
IMG_5857
IMG_5860
IMG_5852
IMG_5848
IMG_5866

 

Middag med grym underhållning på Wallmans

Om ni befinner er i Sälen någon gång kan jag varmt rekommendera att beställa en middag på Wallmans. För er som inte vet var det är så är det alltså ett koncept som finns lite här och var runt om i hela norden och startades för ett bra tag sedan av självaste Hasse Wallman. Det är alltså en restaurang där du blir serverad 3/4 rätter med god mat som serveras av servitriser som även kommer underhålla dig med grym sång och dans under kvällens gång. Många av dagens artister som Andreas Lundstedt, Linda Bengtsing och många fler startade just på Wallmans. Jag kan absolut garantera en grymt rolig kväll med mycket skratt, tårar och grym party stämning. Jag är alltid den som klappar högst, skriker högst och är mest spontana av publiken varje gång jag är där. Älskar när publiken är med och är igång och vågar skrika till om man tycker något är bra, det lyfter stämningen såå mycket! Jag skulle lätt vilja fira min födelsedag på Wallmans <3

Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *