ITALY IN SÄLEN

IMG_5927
IMG_5922
IMG_5925
IMG_5926
IMG_5931

 

Härligt middag i Sälen med gänget 

En av kvällarna i Sälen så drog vi ihop hela gänget (vi var ju en del) och drog och käkade middag på en italiensk restaurang och jag fick äntligen veckans tiramisu till efterrätt!! Tror inte ni förstår hur mycket jag ÄLSKAR tiramisu!!!! Helt galet vad gott det är, dock slår ingen min pappas tiramisu! Måste dit snart och trycka i mig hans. Iallfall, det var en skit rolig och god middag där Kim och Linus höll låda. Kim kan vara världens roligaste människa, jag vill verkligen att han och mamma ska bli ihop haha! De passar sååå bra ihop <3

Sitter fortfarande på jobbet. Baksmällan blir värre och värre…. Allt liksom snurrar här för mig haha. Ska snart hem dock och där väntar middag av Oliver och Benjamin, är SÅ hungrig!!

Puss <3

2 reaktioner på “ITALY IN SÄLEN”

 • Julia skriver:

  Hej fina du!

  Längtar efter din sminkvideo du sagt kommer upp snart, men tills dess har jag två frågor.
  Vad använder du för kamera & mascara?

  Du är så himla vacker och har många unga kvinnor som ser upp till dig, inklusive mig själv!
  Ha en fin dag, kram

 • Linda skriver:

  Hej!
  Tycker precis som dej när det kommer till Kim och Pernilla. Visst passar de bra ihop, haha. I varje fall utseendemässigt.
  Han verkar så himla charmig på nåt vis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *